Dunk tomrum, der bruger vand

May 27

Dunk tomrum, der bruger vand

Vand er en all-purpose rengøringsmiddel, men i tilfælde af en vand-filtrering støvsuger vandet engang har ikke til at forlade maskinen for at gøre sin del i housecleaning proces. Dunk tomrum med vandbaseret indsamlingssystemer kan synes som avanceret teknologi, men de er bygget på poseløse vakuum teknologi, der har eksisteret i den bedre del af et århundrede.

Poseløse vakuum historie

De tidligste støvsugere arbejdede ved hjælp af en motor til at trække luft ind i en klud eller papir taske inde i maskinens dunk. Luften var i stand til at passere gennem porerne i posen, men snavs og støv trukket ind i luften var ikke i stand til at passere gennem og blev fanget i posen. Problemet med poser var, at deres porer hurtigt blev tilstoppet med snavs, som drastisk reduceret det vakuum sugestyrke. I 1930 ' erne løst Clarence Brock problemet ved at designe en tidlig poseløse støvsuger, en dunk maskine, der instrueret sin indgående luftstrømmen således at snavs var deponeret i en beholder uden brug af en pose.

Tidlig vandfiltrering støvsugere

I 1936 designet Rexair en poseløse canister maskine, der anvendes vand til at filtrere snavs og snavs ud af luftstrømmen. Det virkede ved at lede luften gennem vand i bunden af snavs cup. I teorien, ville snavs og støv trak ind med luften få våde; Det ville være for tung at afslutte gennem maskinens udstødning og ville forblive i vandet. Rexair vand-filtrering maskiner fik navnet Rainbow i 1955, og moderne vandfiltrering huller fungerer på stort set samme princip som disse tidlige modeller.

Vandfiltrering og allergi

Selvom vandfiltrering støvsugere er undertiden fremmes som en fordel for allergikere, påstande ikke er underbygget. Faktisk undersøgelser offentliggjort i tidsskriftet af allergi og klinisk immunologi og American Lung Association's Respiratory tidsskrift fandt at vandfiltrering støvsugere faktisk øge mængden af kat allergen i luften, når de er brugt, muligvis fordi små partikler er nemt transporteres i de bittesmå vanddråber lavet og udmattet af maskinerne. Derudover introducerer vand i snavs cup potentialet for skimmelvækst i vakuum, et andet problem for allergikere.

Certificerede modeller

Astma og allergi Foundation of America har udviklet et sæt standarder, som attesterer det forbrugerprodukter, herunder vand-filtrering støvsugere, der anses for at være "astma og allergi venlige." Disse standarder for støvsugere omfatter specifikationer for maskinens evne til at fjerne allergener fra tæpper og at undgå allergener bliver luftbårne under brug. Certificeret støvsugere bør også ikke væsentligt øgede fugtighed i luften eller på gulvtæppet når de anvendes, og deres producenter bør give kunder med en vedligeholdelsesplan reducerer, risikoen for skimmelvækst i maskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com