Dværg nektarintræer

January 16

Dværg nektarintræer

En dværg nektarin træ refererer til enhver nektarin træ, der vokser under 6 fod høje. De er plantet som enten dekoration eller i haver hvor et højere træ ikke er en mulighed. Der er to forskellige kategorier af dværg nektarintræer. Podede dværg træerne har den frugtbærende del af en nektarin træ til en dværg rodstok. Genetiske dværg træerne består af nektarintræer, der har været avlet til at vokse under 6 fod høje.

Podede dværg nektarintræer

Et podede nektarin træ podninger frugt del af træet til en dværg rodstok. Den frugtbærende del af en podede nektarin er stadig identisk med den samme del på en fuld størrelse nektarin træ. Dette giver enhver form for nektarin skal foretages i en dværg træ. Rodstok valgt er vigtigt og kan variere baseret på lokationen træet er til at blive plantet. Grundstammen skal være forenelig med nektarin træet det er at blive podet til, resistente over for lokale sygdomme og i stand til at overleve temperaturområde på plantet placering.

Nectarina

Nectarina er en række genetiske dværg nektarintræer. Den vokser mellem 5 til 6 fødder. Det er mere pynt end de fleste andre sorter, med semi-dobbelt lyserøde blomster. Frugterne af nectarina modnes omkring midten af juli. Dette er en lidt tidligere end de fleste nektariner, som typisk modnes i begyndelsen af August, men ikke enestående for denne vifte af træ. Nektariner produceret af dette træ er primært rød i farven.

Nektar Babe

Den nektar Babe er en genetiske dværg træ oprindeligt opdrættet af Zaigers genetik, baseret i Modesto, Californien. Den nektar Babe kan ikke selv befrugte. En kompatibel træ, såsom en honning Babe, skal plantes i nærheden for nektar Babe at producere frugt. Nektariner produceret af denne sort er primært gul i farven.

Necta Zee

Necta Zee er en anden sort af dværg træ opdrættet af Zaigers genetik. Det svarer til den nektar Babe i størrelse og frugt farve, men er selvbestøvende. Necta Zee producerer især frugt i midten af juni, som er tidligere end næsten alle andre typer af nektarin træ. Afgrøden er ikke så rigelige som nektar Babe, men stadig betydelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com