DVD Rack ideer

December 29

Dvd'er og nyere Blu-ray-diske kan du indsamle og se film og TV shows i hjemmet. Dog kan gemmer alle diske, sager og skær være en udfordring. Der er mange måder at konstruere eller konfigurere præfabrikerede DVD stativer til at gøre mest muligt ud af din plads og give din samling den rette behandling.

Høje stativer

Hvis rummet er en præmie i dit hjem, overveje høj DVD reoler. Disse stativer vil give dig den mest hyldeplads uden at optage meget plads i rummet. Taller stativer kan have tendens til at være topstyret, så sørg for at starte stabling din samling på de laveste hylder først. Hvis du bygger din egen høje DVD rack, bruge letvægts krydsfiner eller medium-density fiberplader (MDF) og sørg for basen er stor nok til at holde tårn opretstående og robust.

Indbyggede funktioner

Indbyggede reoler er en måde at spare plads og også bidrage til at integrere din samling i rummet. Remodellering et medieværelse eller stue er det perfekte tidspunkt at installere væg hylder inconspicuous steder som under en kappe eller bag en stol. Indbygget hylder kan også være en del af et stykke af møbler, ligesom TV stander eller computer skrivebord. Mens disse hylder ikke kan være stor nok til at rumme en stor samling, kan de give et sted at gemme nogle af dine foretrukne valg eller holde film du planlægger at se snart.

Overdimensionerede hylder

Standard DVD tilfælde er 7.25 inches høj og omkring 5 inches lang. Men mange dvd'er kommer i boks sæt, der omfatter emballage, der gør dem meget større. Måle din specialudgave dvd'er, før du køber eller bygge en DVD rack, og overveje at have mindst én overdimensionerede hylde. Selvom de fleste af dine dvd'er er standard størrelse, kan en større hylde holde andre genstande som en DVD-afspiller fjernbetjening, højttalere eller film memorabilia.

Flytte stativer

DVD reoler behøver ikke at være simple hylder, der ikke flytter. I stedet overveje glidende hylder, der stak sammen og åbne op for at gennemse din samling. Spinning stativer, ligesom dem, nogle butikker bruger til at vise magasiner og aviser, er en anden måde at gemme dvd'er. opbygge denne type af rack med en eksisterende folde eller spinning rack, og tilføje krydsfiner hylder, som er stor nok til at holde flere dvd'er.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com