Dybfryser er utæt

March 12

Dybfryser er utæt

Dybfrysere, også kendt som kummefrysere og opretstående fryseres, er standalone apparater udelukkende helliget frosne fødevarer. Dybfrysere er såkaldte fordi de normalt har mere dybde end fryser rum af køleskabe og kan ofte opnå lavere temperaturer for. En utæt dybfryser kan have en række årsager, hvoraf mange kan afhjælpes uden professionel hjælp.

Funktioner

En dybfryser har meget få komponenter inden for selve enheden. Det består typisk af fordamper spoler, en kompressor, kondensator bredbånd og en termostat. Mellem dem, disse komponenter flytte vand omkring apparatet og reducere temperaturen af vandet til frysepunktet. Enhver dybfryser lækage er normalt på grund af et problem med en af disse komponenter.

Forberedelse

Tag kummefryser før undersøge kilden til lækagen. Alle frosne fødevarer bør også fjernes fra dybfryser før du forsøger at identificere eller reparere lækagen. At fjerne mad gør flytter apparatet lettere og tillader dig at se de indvendige komponenter uden hindringer. Opbevar maden i en separat fryser eller i køleskabet indtil rende er blevet identificeret.

Årsager

Lokalisere kilden til fryser lækagen ved at etablere, hvor vandet er ved at opstå fra. En defekt termostat kan forårsage temperatur inde i fryseren til fortsat for høj, hvilket fører til vand siver ud af apparatet. Lækagen kunne også opstå fra indefrysning enheden beliggende på bagsiden af dybfryser.

Afløb linje

Afløb linje medfører tab ud af overskydende vand og genbruger det for at opretholde lave temperaturer i dybfrysere. Afløb linje kan blive blokeret med madrester eller is, resulterer i overskydende vand eller is koagulere i fryseren. Denne overbelastning kan i sidste ende føre til fryseren utæt vand. Kontroller, at linjen er fri for is, kinks og snavs inden genmontering.

Kompressor

Kompressor i en dybfryser virker ved afrimning overskydende is, forårsager vandet til at løbe til en base pan og i sidste ende til at fordampe. En funktionsfejl kompressor kan resultere i vandet ikke fordamper og ender på køkkengulvet. Kompressorer er følsomme enheder, men så kun en kvalificeret reparatør bør arbejde på dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com