Dyne Cover syning instrukser

February 12

Ved hjælp af et dynebetræk over en dyne Talsmanden indsætte beskytter investeringer af Talsmanden og giver mulighed for en tilpasselig look, der kan ændres sammen med indretningen eller årstiderne. Selv begyndere kan sy et dynebetræk, som omslutter Indsæt som en kæmpe pudebetræk. Sy din egen dynebetræk for at matche eller supplere dit soveværelse indretning for en brugerdefineret designer udseende.

Forberedelse

Bestemme størrelsen af din færdige dynebetræk. Måle dyne Indsæt og tilføje et par inches hele vejen rundt, således at det passer nemt ind i omslaget. Beregne hvor meget stof du skal lave forsiden ved at tilføje 1 tommer alle vej rundt til den færdige dække måling for sømmen kvoter for både forsiden og bagsiden af coveret, og 1 eller 2 inches på bagsiden link til din foretrukne metode til lukning. Det er altid bedre at have mere stof end du har brug for, og skære det ned senere end kommer op kort.

Store bed størrelser kan være for bred til at kunne sy hvert stykke af dækning fra et enkelt stykke stof. Hjem udsmykke tekstiler kommer normalt i bredder op til 60 inches, og dynen kan måle mere end 90 inches lang. Bagsiden af coveret, der ikke vil være synlig, når det er på sengen, sy to stykker sammen i den ønskede længde ved hjælp af en midterste søm til dobbelt bredde af stoffet. Til forsiden af coveret, der kunne se sjusket med en synlig midterste søm, planlægge en patchwork eller farve blok design ved hjælp af flere forskellige koordinerende tekstiler stykket sammen for at skabe top. Plot dit design til at skalere ved hjælp af millimeterpapir eller en computer design pakke.

Lukning

Jer vil savn en aflukkelige åbning på bagsiden af dækslet til at få den dyne indsætte ind og ud af coveret for rengøring eller redecorating. Skæres bagsiden af coveret i to stykker, et meget større end den anden. HEM begge stykker hvor du klippe. Tilføje lukninger som krog og løkke tape eller en lynlås, og derefter lukke den for at afslutte forsiden. Måle på bagsiden for at sikre det er af samme størrelse som forsiden. Trim som nødvendigt.

Syning

Når først for- og bagside er blevet særskilt samlet, sy dem sammen. Med højre side sammen, sy dynebetræk langs kanten ved hjælp af polstring tråd og en forstærket søm. Når det er helt syet sammen, åbne lukningen og drej den højre side. Indsæt dynen og kjole sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com