Dypning planter i vand for at dræbe Spider mider

August 15

Dypning planter i vand for at dræbe Spider mider

Spider mider er almindelige skadedyr houseplants og planter, der vokser udendørs. Disse små skabninger er ikke faktisk insekter, men medlemmer af familien spider. Svær spider mite parasitære kan forårsage alvorlige problemer i værtsplanter. Spider mider skader planter ved at fjerne sap fra bladene. Vand dips og sprays er ofte en effektiv måde at fjerne spider mider fra planter.

Identifikation

Spider mider er svært at se uden lup. Disse skadedyr samles på undersiden af plante blade, hvor de skade planter gennem fodring. Bladene bliver ofte plettet eller stiplede efter spider mider foder på anlægget sap. Spider mider er rød, brun, grøn eller sort. Nogle arter af spider mider producere gjord, de placerer på blade og grene af værtsplanter. Selen er et tegn på tunge angreb. Æggeskaller kan ses på de nederste blade overflader, som er efterladt efter spider mider hatch.

Dypning

Dyppe din houseplants i vand kan hjælpe med at fjerne spider mider fra løv. Da spider mider formere sig hurtigt, er det normalt bedst at behandle alle potteplanter på én gang for at reducere angreb. Vælg en container stort nok til at rumme din største stueplante, og fylde det med vand. Før dyppe din plante, placere en pap disk rundt i bunden af anlægget til at holde snavs i potten. Slå planten op og ned og dyppe bladene i beholder med vand. Kun løv over jorden er dyppet i vand. Gentag to gange om ugen indtil spider mider er under kontrol.

Varmt vand dypning

Ved hjælp af varmt vand, mens dypning dine planter kan også være en effektiv måde at reducere spider mide angreb. Holde vand temperatur konstant er nøglen til succes for varmt vand dypning. Trimme væk en del af dit anlæg, der er alvorligt beskadiget af spider mider. Placer din plante mens inde i puljen i en beholder med vand, som holdes på 110 grader Fahrenheit. Holde dine planter i vand til et samlet beløb på 15 minutter. Brug denne metode, når en uge indtil spider mider er under kontrol.

Syringing

Syringing er en teknik, der involverer sprøjtning dit angrebne plante med en kraftig strøm af vand for at fjerne mider fra løv. Dette kan opnås ved at placere dit anlæg i brusenichen og skylle det med en håndholdt sprøjte. At tage din plante udendørs og sprøjtning det med en spray dyse på en haveslange er en anden måde at fjerne spider mider. Gentag syringing processen to eller tre gange hver uge for at holde spider mider i skak.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com