Dyrke grøntsager for Profit

March 9

Dyrke grøntsager til salg har længe været en del af landet scene. Disse dage, byboere søger en nedskæring af avancen, også, især med at højne populariteten af naturligt dyrket fødevarer. Du kan tjene en god indtægt på så lidt som en acre af jord, uanset om du lease, eje eller leje. Eller du kan plante i en by greenbelt eller Fællesskabet plot. Men selv hvis du har grøn håndelag, du skal preplan.

Store beslutninger

To store beslutninger vil påvirke hinanden: Hvad at vokse og dit marked. Undersøgelse både godt. Enten kan du dyrke en bred vifte af grøntsager, som du kan for din familie, kun mere af hvert vegetabilsk, eller du kan vokse en masse et par former. Hvis du tror din marked vil være lokale folk, der kommer til dig hver uge, dyrke en bred vifte. Ellers målrette et par former for salg på landmænd markeder eller til dagligvarer, restauranter eller andre institutioner. Forretninger såsom hospitaler køber naturlige fødevarer for patienternes menuer. Det beløb, du producerer vil være begrænset af mængden og typen af din jord.

En beslutning om at vokse naturligt vil bestemme hvordan du vedligeholder dine afgrøder og vil påvirke markedsføring. Uanset din tilgang, beslutte på forhånd på hvordan du vil kontrollere ukrudt, skadedyr og sygdomme.

Jordbund og klima

Vælge grøntsager baseret på jord og klima. Nogle jord kan være for kuperet eller kræve omfattende tilsætningsstoffer. Og nogle grøntsager er bedst i en bestemt jord; for eksempel som kartofler dyb og veldrænet sandet eller mudrede lerjord. Brug et jord test kit og især Se pH værdi, syre/basisk indholdet. Grøntsager vokser bedst med pH 6,5 eller 7. du kan forberede din jord, hvis, for eksempel, det er for surt, men metoderne, der kan være begrænset, hvis du havearbejde naturligt.

Finder faktoren af klima. Tomater, for eksempel, vokser bedst i solrige, varme forhold. Også, du behøver at vide længden af din vækstsæson og hvornår man skal høste. Du måske ønsker at investere i mekanisk havearbejde aids.

Planter og frø

Nogle planter, såsom tomater, kræver en lang vækstperiode. Få et forspring med planter i stedet for frø, medmindre du har et drivhus eller adgang til en. Altid købe kvalitetsplanter eller frø og undgå nedsatte varer fundet i forskellige butikker. Start med afgrøder, der er nemme at dyrke--f.eks salat eller løg--at få erfaring. Prøv andre, såsom tomater, og lære de bedste voksende metoder.

Planer og Plots

Husk på, at grøntsager behøver solrige, åbne rum til at trives. Selv om gruppering grøntsager i senge er nu fælles for familie haver, er traditionelle række plantning stadig anbefales til kommercielle parceller. Indtil jord inden plantning, og planlægge på forhånd placeringen og mængden af hvert vegetabilsk. Kort-sæson plantesorter løbende i sæsonen til at undgå at have alt for meget på én gang med én eller to typer.

Vedligeholdelse

Hoe regelmæssigt, rive ud døde ukrudt og vand konsekvent; Du skal muligvis en soaker slange. Rotere afgrøder for at hjælpe kontrol sygdom og bevare jorden næringsstoffer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com