Dyrke grøntsager i juli

February 28

At fjerne ukrudt, picking grøntsager, vanding og plantning gøre juli den travleste måned i havearbejde år. Den bedste del af juli? Gartnere, der har undladt at starte veggies kan stadig plante købt kimplanter og nogle frø. Ulempen at juli? Skadedyr og sygdomme toppet, og gartnere skal være påpasselige med at forhindre, at deres planter bliver overskredet.

Holde vanding

Den primære årsag til plante og høste fiasko er mangel på vand. Vegetabilske planter har brug for 1-2 inches vand om ugen for stærk vækst og til at producere frugt.

Vand hver anden dag, hvis temperaturer forbliver i firserne. For hvert 10-graders stigning i temperaturen, forkorte mængden tid mellem vandingerne. Gå fra hver anden dag til hver anden dag for hver dag.

Vandsprøjt spreder svampesygdom fra plante til plante. Vand under planter i stedet for overhead. Flere drop linjer kan knyttes til dine regelmæssige vandslange. Hullerne i drop linjer kan justeres, så vandet kun drypper i roden zoner.

Ved hjælp af 1 til 2 inches af økologiske muld mellem planter holder jorden fugtig og giver dig en ekstra dag før skulle vand igen. Du kan muligvis vand hver tre eller fire dage i stedet for hver anden dag.

Høst

Holde høst for øget produktion. Grøntsager er produceret til husly og feed frø. Hvis du stopper, høst, begynder frø at modnes, afsendelse af kemiske meddelelser til anlægget for at stoppe blomstring.

Pick modne grøntsager hurtigt. Brug en kniv eller robust par saks til at fjerne store grøntsager såsom agurker, squash og meloner at undgå skader på anlægget. Lille veggies såsom bønner og drue tomater kan forsigtigt trukket fra anlægget.

Bladgrøntsager som salat, spinat og kål bliver hårde og uspiselige når de sætter frø. Benævnt "sigtning", bør disse planter være trukket op og komposteres.

Kompostering

Juli er et glimrende tidspunkt til at gøre kompost, som alt hvad du behøver bliver let tilgængelige. Du kan gøre kompost i spande, Tønder og bure, eller bare gøre en bunke af have og gård affald og vente på at forvandle til kompost.

Du kan tilføje organisk plantebaseret materiale til en kompostbunke. Den eneste undtagelse er ukrudt, der er gået til frø og syge planter.

Brug kompost til at forbedre jordkvaliteten og give planter tilsatte næringsstoffer. Regelmæssig brug af kompost i køkkenhaver kan sænke episoden med sygdom, hjælp planter inddrive hurtigt fra insekt angreb og øge vegetabilsk produktion.

Plantning grøntsager

Du kan stadig plante grøntsagsfrø i juli til høst i September og oktober.Gulerødder, snap bønner, rosenkål, blomkål, kål, roer, radiser, pastinak, grønkål, orientalske grønne ligesom bok choy, fennikel og varmt vejr grønne ligesom mesculin blander kan plantes direkte ind i haven.

Du kan stadig plante vegetabilske planter købt på havecentre. Prøv tomater, auberginer og meloner.

Hvis du ikke ønsker at plante flere grøntsager, overveje plantning "grøngødning." Disse planter er broadcast-sået i tomme områder, så arbejdet i jorden, lige før de blomstrer. Grøngødning tilføje næringsstoffer til jorden og forebygge erosion.

Lugning

Ukrudt synes at vokse hurtigere og mere aggressivt i juli. Fjerne ukrudt, før de sætter frø til at forhindre yderligere generationer fra vokser i din have.

Kun dyrke (hakke) de øverste 2 til 3 inches af jord i haven for at undgå opgravning flere ukrudtsfrø, der vil straks spire når de udsættes for sollys.

Det er tid til at fjerne vegetabilsk planter, der har stukket (sæt frø) eller bukket under for svamp eller insekt skadedyr. Plante forskellige grøntsager i de tomme steder at stoppe spredningen af sygdommen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com