Dyson DC04 støvsuger oplysninger

September 9

Dyson er kendt for sine opfindelser såsom "cyclone" teknologi og "bolden" vakuum. En anden opfindelse var DC04. Det var den første vakuum Dyson produceret, der havde mulighed for at dreje børste bar og slukke for forskellige typer af gulve. Det var også den første vakuum, der omfattede levetid filtre, som du kunne vaske og genbruge. Denne model blev også tilgængelig i versioner for allergikere og De Stijl farveskemaet rød, lilla og gul.

Funktioner

DC04 funktioner en suge og filtrering system, der bruger centrifugalkraften til at adskille støv og snavs partikler fra luften, der er trukket ind i vakuum. Det ekskluderer derefter ren luft tilbage i rummet. På grund af en vaskbar luftfilter og en holdbar vragrester beholder er der ingen udstyr at erstatte rutinemæssigt mens eje maskinen. Vakuum, der leveres med tre vedhæftede filer for afstøvning, polstring og komme ind i mindre, svære at nå områder. De vedhæftede filer passer ind i hakkene på vakuum til opbevaring når den ikke er i brug.

Generelle drift

Med dias wand sted, tænde støvsugeren. Holde vakuum på plads med din mund og vippe håndtaget baglæns for at begynde støvsugning. Hvis du vil bruge dias wand, returnere vakuum til en oprejst position. Ramte wand release-knappen på forsiden af maskinen ovenfor dunk. Langsomt trække sig ud i wand og bruge de ønskede vedhæftede filer. Erstatte stav før du genoptager normal støvsugning. Når du vipper vakuum, hvis du har erstattet wand korrekt, vil du høre den suge switch fra tryllestaven til basen.

Vedligeholdelse

Vask filteret genanvendelige jævnligt. Åbn dækslet til beholderen og fjerne filteret disken. Vask det under koldt vand og lad det tørre, før at sætte den tilbage. Placeringen skal tømmes, før det når linjen "Fyld". Tryk på udløserknappen kardæsker og derefter åbne den klare placering ved at trykke på fanen ovenfor den lille håndtag. Tøm den klare container, og hvis det ønskes, skyl det i vand. Brug ikke nogen rengøringsmidler. Tør det grundigt før du sætter det tilbage.

Reservedele

Selv om der er ingen dele, der skal erstattes med jævne mellemrum, er det muligt at bæltet på Dyson DC04 vil bryde. En anden del, som du kan erstatte under maskinens levetid er forsamlingen, kobling. Med regelmæssig brug, du sandsynligvis vil ikke nødt til at erstatte eventuelle andre dele, men udskiftningen placeringer, filter forsamlinger, bin sæler, renere hoveder, eneste plader (den del, der dækker pensel forsamling), børste forsamlinger, hjul, og slanger er alle tilgængelige fra Dyson eller detail-butikker, lager Dyson dele.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com