Dyson støvsuger bælte udskiftning

October 8

Det er nemt at fortælle, når noget er galt med din Dyson støvsuger, fordi det mister noget af sin evne til at afhente vragrester fra gulvtæppet. Når penslen roterende, kan du høre det, se det arbejde og føler, at det forårsager træk, når du skubber det. Hvis du hører en høj støj, der kommer fra din støvsuger, betyder det den roterende børste er trange og er stoppet eller at selen er brudt og skal udskiftes. Dyson vakuum bælte udskiftning er en del af din støvsuger vedligeholdelse.

Fjerne strygesålen

Spredt avis over dit arbejdsområde. Frigive renere hovedet fra den opretstående stilling og læg Dyson støvsuger fladt på sin front. Dette giver dig nem adgang til den strygesål, der dækker den roterende børste. Strygesålen er sikret med tre skrue hoved-type skruer lavet af farvet plast. Fjern de tre skruer med en flathead skruetrækker eller en mønt og tage strygesålen ud til at afsløre den roterende børste og bælte. Være forsigtig ikke for at fratage fastener hoveder ved hjælp af for meget magt. Kontrollere bælte for at se, om det er brudt eller bare blokeret af vragrester.

Rens området

Fjern den roterende børste ved at løfte hver ende ud af beslaget holder den på plads. Fjerne nogen stykker af brudt bælte. Placer den roterende børste på avis for rengøring. Brug saks til at skære hår, tråd og snavs væk fra de roterende børste. Som du klippe snavs, trække det ud penslen. Gentag opskæring og trække indtil den roterende børste er helt ren for snavs. Denne proces skal gentages hver to eller tre måneder til at holde din Dyson fungerer korrekt og beskytte dit bælte.

Erstatte bæltet

Sætte den venstre side af den roterende børste tilbage i sin beslag og holde det på plads, mens du passer den nye bælte over højre ende af en pensel. Feed bælte over beslag på højre side af rengøring hovedet. Sætte i højre side af børste tilbage i beslaget, der holder den. Du skal muligvis bruge lidt kraft til at gøre dette, fordi et bælte skal være tætte at arbejde. Det er nyttigt at rotere penslen lidt mens fodring bæltet på beslaget. Erstatte strygesålen, når man har bæltet på plads. Strygesålen vil gøre en klikkende lyd, når du har erstattet den korrekt. Hvis der ikke var nogen klik, sidder strygesålen ikke korrekt. Hvis strygesålen ikke sidder korrekt, bliver fastenerne svært at slå, muligvis forårsager skader på skruehoveder.

Tips

Efter fjerner strygesålen, tage et billede med et digitalt kamera eller mobiltelefon til at minde dig om hvordan ting passer på plads, indtil du får vant til at arbejde med dit Dyson.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com