Easy Room udsmykning idéer til Teen soveværelser

February 8

Easy Room udsmykning idéer til Teen soveværelser

Tilføjer en lille pizazz til et teen soveværelse behøver ikke at være en vanskelig virksomhed, og det behøver ikke at koste en hel del. Det er vigtigt, at enhver design plan du udvikle indarbejde de interesser og smag af teen, så rummet er et sted hun vil føle sig godt tilpas, kræver sin plads, om hun er underholdende venner, eller laver lektier.

Wall Decor

Bruge plakater til at tilføje et personligt præg på din teen soveværelse vægge. Kig til plakater, der vedrører din teenager yndlingsfilm, sports helte eller andre berømtheder. Dit barn kan idealisere en mindre berømthed-orienterede person, såsom en yndlings forfatter. Eller han kan blive fascineret af en periode i historien, ligesom de brølende ' ere. I dette tilfælde kan en teenager give dig et fingerpeg til temaer for plakater i hvad han lytter til og selv, hvad han bærer.

En anden mulighed er at vælge en plakat print af et maleri, din teenager elsker (eller du tror, hun ville elske). Du kan endda bruge en grundlæggende grafikprogram til at oprette et maleri, der kan udskrives som en plakat eller bruge billeder til at skabe unikke kunstværker ved at ændre dem.

Elementer af farve og komfort

En anden måde at skabe en let ændring af en teen soveværelse tilføjelse af elementer til det rum, der giver en smule farve og en følelse af komfort og fortrolighed. For eksempel, hvis en teenage pige nyder havearbejde, er at skabe et sted, hvor hun kan slappe af en god tema tilgang. Omgive hende med billeder af hendes foretrukne blomster, selv et par blomster-trykt smide puder på sengen eller i en stol eller en havearbejde hat hang på væggen. For en teenage dreng, der er i et sportshold, ser for varer online og i butikker, der kan hjælpe dig med at oprette et værelse han virkelig føler sig hjemme i.

Kunstneriske projekt

Du behøver ikke at være en da Vinci til at oprette et vægmaleri for din teen soveværelse. Husk på, at skabe et vægmaleri ikke bør være forhastet i at; Du skal planlægge ud hvert trin og oprette kladder af designs du udvikler i løbet af processen. Det er en god idé at lære lidt om, hvordan du opretter et vægmaleri, før du begynder. Når din vægmaleri er fuldført, kan du tilføje andre elementer, der svarer til temaet for maleriet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com