Easy Tips til at fjerne tapet

December 1

Easy Tips til at fjerne tapet

Wallpaper giver en række forskellige farver, teksturer og mønstre at giver et værelse en atmosfære, ikke der kan opnås med maling alene. Hvis der er i øjeblikket tapet i dit hjem, du vil fjerne, ved du sikkert allerede, at du har en vanskelig opgave foran dig. At fjerne tapet tager tid, men er mindre skræmmende, hvis du bruger de korrekte metoder.

Brug varmt vand

Hvis du bruger en tapet remover, der skal blandes med vand, skal du bruge varmt vand. Varmt vand trænger tapet lim lettere og fremskynder hele processen.

Score tapet

Brug en kniv til at gøre små snit over hele overfladen af tapet, før du anvender flydende tapet flyttefirma. Dette giver mulighed for væsker til at suge ind i tapet lim og gør processen til fjernelse af en hel del lettere. Sørg for at score tapetet let, da skære for dybt kunne beskadige dine vægge.

Beskytte dine gulve

Før introduktion, Sørg for at dække dine gulve med en presenning, en gammel klud eller plast trash tasker. Under fjernelsesprocessen er det næsten umuligt at undgå dryp tapet lim eller flydende flyttefirma på gulvet. Beskytter dine gulve før tid gør det muligt at fokusere på at fjerne tapet uden bekymrende omkring ødelægger dine gulve.

Skyl væggene

Når tapet er helt fjernet, tilbringe et par minutter vask væggene med varmt vand og en svamp til at slippe af enhver sidesten lim. En lim-gratis wall er en glattere overflade, der er meget lettere at anvende nye tapet eller maling til.

Brug gummihandsker

Iført handsker beskytter hænderne mod enhver barske kemikalier, der anvendes til at fjerne tapet. Hvis du ikke er i stand til at arbejde i et godt ventileret rum, overveje iført en ansigtsmaske.

Lad løsning sidde

Uanset hvilken type af løsning bruger du til at fjerne tapet, Sørg for at lade det sidde i mindst 15 minutter at tillade løsning til at nedbryde tapet lim. Forsøger at fjerne tapet uden at tillade løsning at sidde længe nok gør processen til fjernelse af meget vanskeligere.

Anvendes med en maling sprøjte

I stedet for at fylde en spand med fjernelse løsning og anvende det på væggene med en svamp, overveje at udfylde en maling sprøjte med løsningen og sprøjtning vægge. Programmet vil være meget hurtigere og mere jævn. Hvis du bruger en maling sprøjte, Sørg for at dække alle møbler i stuen ud over dine gulve til at forebygge skader.

Være metodiske

Anvende tapet remover metodisk for at sikre, at du ikke går glip af nogen steder. Dette også giver dig mulighed at arbejde på at fjerne et afsnit, mens næste finish tørring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com