Easy Tips til at skære kroneformen

December 13

Easy Tips til at skære kroneformen

Crown molding er placeret på toppen af væggene hvor loft og væg mødes og kan tilføje stil og elegance til et hjem. Det kan købes i mange forskellige stilarter, men installerer støbning kan være mere vanskeligt end at vælge typen af støbning du ønsker.

Grundlæggende

Når du skærer kroneformen, er det vigtigt ikke at behandle det som baseboard, jernbane eller beklædning. Disse typer af træ er flad; Derfor er der ikke flere vinkler til at bekymre sig om, når du forsøger at skære dem præcist. Crown molding, på den anden side er en vinklet stykke molding kræver en præcision klip og en anden synsvinkel.

Planlægge ret

Før du køber kroneformen og bryde ud af saven til at skære det, skal du planlægge, hvordan du skal installere den. Planlæg at installere dit første stykke kroneformen på væggen overfor døren til værelset. Dette vil ikke kun give dig en plan for angreb, men også sikre, at det bedste stykke af crown molding installeret er den første ting nogen ser gå ind i stuen. De mindste synlige områder af rummet er lige over dørkarmen, hvor en person kommer ind. Måle rummet omhyggeligt af lineære fødderne til at sikre, at du har de rigtige målinger og mængden af støbning, før du begynder. Find studs på væggene og markere dem så du ved hvor man kan sikre molding til væggen.

Få hjælp

Molding kan være svært at installere på din egen da der er store strimler af støbning, som skal afholdes i sted for målinger og installation. Har mindst én person til at hjælpe. Hvis du ikke kan finde hjælp, købe kroge eller reb, som kan være fastgjort til væggen for at holde kantlisten på plads under målinger og installation.

Skær højre

Et stykke af støbning skal skæres ved hjælp af en miter box og en hånd sav eller en gering sav. Altid aktivere molding ansigt op og skære mod bagsiden af støbning versus skæring fra bagsiden til fronten. Dette vil forhindre tårer, opsplitning eller andre skønhedsfejl på forsiden af din støbning.

Måling

Installere den første strimmel af støbning og holde pladsen ender. Sikre, at enderne røv op til hjørnet af begge sider af rummet. Placer en anden stribe af molding så at kanterne butt op mod den første strip. Den kvadrerede kant vil allerede har oprettet en naturlig vinkel. Derfor skal du kun vinkel det andet stykke støbning til at matche først. Skære leddene i 45 graders vinkler. Holde snittet fælles op mod den første strimmel af molding for at sikre, at det er korrekt, før installation.

Afisolerede led

I tilfælde du ikke kan klippe en nøjagtig joint, bruge precut leddene. Disse blokke er sat sammen og simpelthen installeret i hvert hjørne af rummet. Strimler af støbning er så knyttet til de afisolerede led og færdig med lak at skjule sømmene. Disse tage gætteri ud af at måle din støbning og giver en fejlfri finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com