Ecletic ideer til Boligindretning

January 10

Ecletic ideer til Boligindretning

En eklektisk stil udsmykning blander stilarter og indflydelser fra hele verden til at fremvise forskellige interesser. Da eklektisk stil kan omfatte stort set alt, er udfordringen at samle forskellige elementer på en sammenhængende måde. Eclectic kan betyde funky og moderne, elegante og traditionelt, verdslige raffinement eller exotically etniske. Det er helt op til dekoratør.

Kontrolleret kaos

Før der iværksættes en eklektisk blanding af stilarter, finde en samlende tema, som vil binde alt sammen og bringe orden hvad ellers kan medføre en kaotisk rod. En god metode til at oprette et underliggende tema er en koordineret farveskema for individuelle værelser med en harmonisk progression mellem tilstødende områder. For eksempel, ville en stue med en samlet farveskema af eksotiske rødvine fremskridt pænt ind i en spisestue indrettet primært i guld, lilla eller dramatiske sort. For at binde de to rum sammen, skal du bruge stænk af hver farve som kontrast i det tilstødende rum.

Samlinger

Eklektisk stil kan opnås ved hjælp af samlinger af kunst og kulturgenstande, der repræsenterer forskellige interesser, rejser eller Hobbyer. Skønheden findes ofte i de mest almindelige af objekter. Oprette interessante og eklektisk værelse dekorationer ved udformningen eller vise usædvanlige objekter, der repræsenterer personlighed, ligesom fluefiskeri lokker, mønter eller penge fra forskellige nationer, eller keramik indsamlet fra hele verden.

En samling af eklektiske kunst kan være helt anderledes eller repræsenterer et tema. For eksempel, jungle dyr repræsenteret i stilarter der spænder fra lunefuldt cartoonish til meget kunstnerisk, eller illustrationer spænder fra dyre skulptur til kitschede malet træskeer, kan skabe en verdslig og bemærkelsesværdige indretning.

Møbler stilarter

Valget af møbler definerer funktion af rummet og sætter tonen. For en eklektisk føler, mix stykker inspireret af forskellige lande, tidsperioder og udsmykning stilarter for at skabe et unikt udseende og binde det hele sammen med farve, finish og supplerende tæpper, dekorative objekter eller smide puder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com