EcoQuest dele

November 22

EcoQuest dele

EcoQuest luftrensere hjælpe med at rense luften i boligområder, roligt og effektivt. Hvis det pauser eller har brug for reservedele, bestiller dem dog er et billigere alternativ til at sende enheden ud for reparationer. Blive fortrolig med EcoQuest komponenterne, og hvis et speciale butik unddrager dig, det bedste sted at finde reservedele er online. Mens de fleste EcoQuest luftrensere, både lever vand og frisk luft typer, kræver den samme type af reservedele, Sørg for, at den del du køber svarer til purifier du ejer.

Turbineblade og motorer

Fan til en luft purifier er vigtigt, eftersom det cirkulerer luft gennem purifier, og maskinen kan ikke fungere effektivt uden det. Turbineblade og motorer er ofte sælges separat, så det er bedst at afgøre, hvilken af de to dele funktionssvigt før du udskifter dem begge. En klassisk XL fan blade har en MSRP i $17 fra November 2010, mens de fleste fan motors omkostninger $60.

UV-lys

Ultraviolet (UV) lys i Ecoquest fungerer som en sterilizer slags. Det ødelægger bakterier, vira, svampe og gær, samtidig med at reducere eller forhindre mug. UV lys koste $65 hver MSRP, i November 2010.

HEPA luftfiltre

De fleste Ecoquest renseanlæg brug HEPA (højeffektiv partikler absorberende) filtre med god grund. HEPA-filtre fjerner effektivt 99,97% af luftbårne partikler. Diameteren af glasfiber måtter, og tykkelsen af fibre i filteret, ændre filtrenes effektivitet.

Sikringer og sikringsholdere

Sikringen er et andet centralt element, og hvis det er defekt, renser får ikke magt. De fleste purifier modeller kræver en 1 AMP 250V hurtigt virkende Fuse, men et par friske Airs tage en 1,5 AMP 250V hurtigt virkende, en. Finde sikringer er nemmere end at lokalisere andre dele; kontrollere et område hardwarebutik. Sikringsholdere er også forholdsvis nemt at finde, og en universal holder der passer i enhver model.

Filter skærme

Selvom mange renseanlæg brug HEPA-filtre, er der dem der ikke gør. Den fælles filter er trækul, metalnet eller lint sort. Alle har den samme generelle funktion for at rense luften, men disse er ikke så specialiserede som HEPA ones. Filtre kan ofte koste alt fra $45-$57 i November, 2010.

Diverse dele

Andre dele kan skal udskiftes, også. Netledning til EcoQuests findes online, som er "fødder" enhed--eller små firkanter nederst til at oprejse minimalt. Skruer, der falder ud er også hos hardware butik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com