Edderkopper i Evergreens

May 13

Edderkopper i Evergreens

Den tætte løv af evergreens gør et perfekt hjem for gavnlige edderkopper som funnel web weaver, og en perfekt fødekilde for spider-lignende spider mite. Disse edderkopper kan efterlade grimme webs hele din ornamentale nåletræer, men kun spider mite truer livet i dit træ eller busk.

Tragt Web Weaver beskrivelse

Voksen tragt vævere er brun edderkopper med to mørk brun til sorte striber på deres hoveder og brune, sorte og hvide markeringer på deres rygge. De er mellemstore til store edderkopper, der kører med hurtig, lynhurtige bevægelser. Deres spindevorter kan nemt ses stikker ud fra slutningen af deres underliv.

Tragt Web Weaver økologi

Disse edderkopper er almindeligt forekommende i evergreens hvor de spin let synlige trampolin-lignende webs. På bagsiden af hver web er en tragt formet rør hvor edderkoppen skjuler mens den venter på bytte. Som et insekt går på tværs af internettet, alarm vibrationer venter edderkoppen. En tragt weaver's web er ikke klæbrig, så edderkoppen skal sprint ud for at fange sit måltid. Bortset fra hobo er edderkopper i funnel web weaver familie, Agelinidae, ikke en fare for mennesker. De sjældent forlader deres spind og spise mange skadedyr. Hobo edderkopper--som sjældent findes over jordoverfladen--er brun, men mangler de mørke bånd på deres ben almindelig i andre Agelinidae edderkopper. De har markeringer på deres rygge, men disse kan være svære at se uden en hånd linse. Hvis webs gider du, simpelt hen sprøjte dem med en slange til at vaske dem fra dit træ eller busk.

Spider mider

De er ikke sandt edderkopper men disse spindlere spin webs. Du kan se webs og tror, du har et angreb af små edderkopper. Spider mider feed på sap i bladene. Som de foder, bliver bladene skjoldet og bleget. I sidste ende vil de blive brune og aflevere anlægget. Den fine gjord de spin frakker blade og kviste, fanger snavs, støv og snavs. Svære angreb kan forårsage død af din evergreen.

Spider Mite kontrol

Sund nåletræer er mindre modtagelige for angreb. Hold dine træer og buske passende vandes og befrugtet. Vask planter med en stærk stråle af vand ugentligt at dræbe voksne og hinder æg bliver lagt eller rugeæg. Kun bruge pesticider på alvorligt inficeret, små træer, da forkert brug kan forværre en mide problem. Råolie og sommer gartneri olier er effektive, men kan forårsage misfarvning i blå Gran. Anvende insekticid sæbe i foråret efter et æg klækkes. Miticides indeholdende dicofol er effektiv og mindre giftige for pattedyr og gavnlige insekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com