Eddike & opvaskemiddel til rengøring ovn grill

April 29

Mens der er flere måder at rense en ovn rack og grill, herunder rengøring produkter specielt designet til ovn rengøring, er der nogle andre muligheder ved hjælp af almindelige husholdningsprodukter. Rengøring ovne med enten eddike eller opvaskemiddel kan resultere i en ren grill uden megen tid, indsats eller penge.

Eddike

Anvende eddike direkte på en ren klud og bruge klud til at rengøre indre af ovnen samt griller. Hvis der er brændt på mad indskud eller spild, dæmpe en rengøring svamp med eddike og bruge en svamp til at skrubbe overfladen ren. Eddike vil også hjælpe med at neutralisere lugt i ovnen.

Fortyndet eddike

Hvis du er ligeglad for lugten af eddike, kombinere 1 del eddike med ½ del varmt vand i en sprayflaske og bruge flasken til at sprøjte ovn grill før rengøring. Alternativt kan du kombinere citronsaft og eddike i en flaske til at oprette en rengøring blanding. Mens dette ikke vil helt slippe af eddike lugt, vil det mindske lugten og tillade rengøring af eddike til at fjerne madrester og lugt.

Opvaskemiddel

Sættetid ovn grill i en vask eller stor gryde fyldt med flydende og varmt vand. Tillad grill til lægges i blød i 15 minut eller mere og derefter krat grillen ren. Skyl godt, og tørre grillen. Den fedt-kæmpe indsats af den opvaskemiddel vil hjælpe med at rense grillen.

Opvask flydende svamp

Dæmpe en rengøring klud eller svamp med vand og derefter tilføje en dråbe eller to af opvaskemiddel til at skrubbe inde i ovnen og grill-overflade. Vandet vil hjælpe med at aktivere de opvaskemiddel, og du kan bruge klud eller svamp til at rense hele ovnen interiør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com