Effekten af regn på en aircondition-enhed

May 24

Klimaanlæg er meget robuste maskiner, der kan modstå al slags vejr. Du behøver ikke at bekymre dig om at forlade din enhed i elementerne i de varmere måneder. Dog bør du tage regn i betragtning når du installerer og dækker din enhed til vintermånederne.

Virkningerne af regn

Regn ikke skader udendørs eller vinduet enhed klimaanlæg. Air conditioners er designet, så vandet ikke kan nå alle dele af den enhed, der ville blive skadet efter at blive våd. Klimaanlæg kan forblive tilsluttet i og kører i windows under regn.

Regn og Vinduesenheder

Forkert installeret Vinduesenheder kan indsamle regnvand, der kunne sive ind i dit hus og forårsage skader. Vinduet enhed klimaanlæg skal vippes ned lidt for at forhindre regnvand fra indsamling. Køb fugemasser, hvis din enhed er vinklet og stadig lækager under dårligt vejr, eller hvis det lader i et udkast.

Dækker klimaanlæg

Du kan dække dine klimaanlægget i lavsæsonen, hvis det gøres ordentligt. Hvis du dækker din airconditionanlægget i køligere måneder at beskytte den mod støv og snavs, investere i en åndbar dækning, som ikke tillader fugt at udvikle i enheden. Regn kan forårsage kondens i overdækket enheder, som kan resultere i mug og meldug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com