Effekten af strålende adskillelse på tagdækning

May 8

Effekten af strålende adskillelse på tagdækning

Strålende barrierer er designet til at bremse overførslen af strålevarme fra tagmateriale til loftet, hvilket resulterer i et køligere hjem. Strålende barrierer er designet til lav emissivity og høj reflektion. De fungerer bedst på varm-klima boliger med kølekanaler beliggende i loftet. Selvom strålende barrierer lyd som et stort aktiv for mange boliger, der er nogle spørgsmål om, hvordan de effekt tagmaterialer de er designet til at forbedre.

Typer af strålende barrierer

Strålende barrierer kommer i mange forskellige former og størrelser, men Reflekterende folie er langt den mest almindelige. Reflekterende folie består af et eller flere lag af aluminium anvendes på en modstående materiale som Kraftpapir, pap eller plastik. Andre strålende barrierer i øjeblikket tilgængelige omfatter reflekterende metal helvedesild, lamineret tag beklædningen og reflekterende chips, der kan anvendes på overfladen af loose-fill isolering.

Virkningerne af strålende barrierer på tagdækning

Strålende barrierer har vist sig at øge varmen i tag overfladen ovenover direkte. Dette er en naturlig sideeffekt af barrierer funktion som vogter af loftet nedenfor. Varmen har ingen steder at gå men tilbage til det ovennævnte taget. Tests har vist, at strålende barrierer øge tag temperaturer med 2 til 10 grader Fahrenheit på solrige dage.

Kontrovers

Ingen tvivl om, at strålende barrierer varme tagdækning systemer. Striden står om denne ekstra varme forårsager skader på materialer og resultater i en kortere tag liv. Tagdækning producenter er delt i dette spørgsmål, nogle nægter at garanti tagsten der har haft en strålende adskillelse installeret under den. Andre har ikke denne udelukkelse. Som af 2011, har strålende hindringer ikke været i brug længe nok til at være i stand til at bestemme virkningen af deres langvarig brug med tagmateriale.

Specielle applikationer

Strålende barrierer er værdifulde for strukturer som uisolerede stalde med metal tagdækning og sidespor. Deres evne til at reflektere varmen tilbage mod taget holder disse uisoleret rum køligere uden at det påvirker luftstrømmen. Dette er uvurderlig i varmt og lummert somre hvor værdifulde udstyr eller dyr er opstaldet. Fordi den strålende adskillelse er installeret i nærheden af tagdækning, er den beskyttet mod de fleste former for beskadigelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com