Effekter af Ice Melter & stensalt på sundhed

September 19

Effekter af Ice Melter & stensalt på sundhed

Det er vinter og sne pakning ned på indkørslen. Glat is former på alle fortove, og gå og køre både bliver farlige. Ofte, vender vi os til ice melter og stensalt produkter til at smelte denne is. Men, overusing ice smeltende produkter og stensalt har ulemper for menneskers sundhed.

Stensalt og dens virkninger på sundhed

Stensalt gør det sværere for isen til at fryse og har længe været brugt som en billig og nem deicing produkt. Men stensalt er også giftige for planter, dyr og vandveje. Når stensalt hober sig op i jorden, kan det forårsage metal til at sive ned i jorden. Under sneen smelte perioder, disse metaller og derefter flytte ind grundvandsmagasinet eller i floder og søer. Metaller som bly kan blive en del af vores vandforsyning på grund af virkningen af stensalt.

Stensalt er også ætsende. Eksponeret hud, der rører stensalt vil gradvist blive brændt over tid. Børn bør holde sig væk fra vejen og pathway margener og bygge forter og kaste snebolde i frisk sne. Når børn Lad salt røre deres hud eller øjne eller mund, kan forbrændinger eller alvorligt mave irritation forekomme.

Ice Melter og dens virkninger

Der er mange andre kommercielle ice smeltende produkter. Nogle indeholder urinstof og nogle indeholder magnesiumklorid. Urea er en del af gødning, og ved hjælp af mange urinstof-baserede produkter kan også føre til forurening af lokale drikkevand. Gødning kan føre til en overvækst af alger og føre til anaerobe forhold i lokale søer, floder og grundvandsmagasiner.

Farvestrålende is melter pellets er også farligt for børn, fordi de ligner slik. Alle disse produkter bør holdes langt væk fra børn.

Alternativer til Salt og is Melter produkter

Det bedste alternativ til disse giftige produkter er at holde indkørsel og gangbro velholdte. Shoveling sne regelmæssigt hjælper med at forhindre det fra pakning eller at blive iskolde, hvis det regner eller smelter. Bruge trækkraft produkter som kattegrus eller sand til at gøre det vanskeligere at glide på is. Bruge ordentligt fodtøj til at forhindre glider på fortove. Hvis du skal bruge en is melter, er magnesium chlorid-baserede produkter nogle af de mindst giftige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com