Effekter af ukrudt på hvidkål

July 31

Kål er en favorit haveplante for mange hjem gartnere. Fordi det er frost tolerante, kan vokser kål tillade dig at udvide din havearbejde sæson ved at plante tidligere eller ved at plante en sen afgrøde af kål planter bruger rummet fraflyttet efter høst en sommer grøntsag. Ordentlig ukrudtsbekæmpelse er vigtigt at dyrke planter, store, sunde kål til en række forskellige årsager.

Fugt

Hvidkål vokser bedst i en fugtig jord, holdes fugtig af passende nedbør eller strategiske kunstvanding. Når ukrudtet spirer og vokser, bruger de fugt, muligvis til skade af kålen i din have. Husk, jo større ukrudt, mere fugt vil de røve fra jorden. Arbejde for at holde området tæt på din kål plante fri for ukrudt, så snart de spirer.

Næringsstoffer

Hvidkål vokser bedst i en frugtbar jord med tilstrækkelige næringsstoffer. Ordentlig niveauer af både kvælstof og Kali er særligt vigtige. Ukrudt kan bruge disse samme næringsstoffer, og kvælstof og kaliumchlorid taget op af ukrudtet er ikke længere tilgængelig til kål. Resultatet vil være langsommere vækst og svagere planter.

Skygge

Kål vokser bedst i fuld sol. Hvis ukrudtet omkring dine kål planter er stor nok og sammenklumpning i, kan de stjæle kål af sollys. Selv hvis du holder det umiddelbare område omkring din kål planter weed gratis, hvis der er betydelig høj ukrudt vækst i syd, sydøst eller sydvest side af det voksende område, kan resultatet være en skyggefuld kål plante, i det mindste for en del af hver dag. Nedbringe de høje ukrudt.

Insekter, skadedyr og sygdomme

Kål planter, der vokser kraftigt og i peak health er langt mindre tilbøjelige til at være ramt af sygdom, svampe angreb eller plante rust. De kan endda modstå den lejlighedsvise nippe af insekter, kaniner eller andre gnavere uden meget tab af vigor. Nogen af de ovennævnte problemer forårsaget af overskydende ukrudt kan svække planten og langsom vækst, hvilket reducerer plantens evne til at håndtere sygdom og skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com