Effektiv rengøring af vinylgulve

August 28

Effektiv rengøring af vinylgulve

Vinylgulve leveres i en bred vifte af farver og stilarter, designet til at passe enhver type af hjem. Rengøring af dit gulv med de rigtige produkter beskytter det og holder Gulvbelægning fra opdeling, udtørring eller lider under andre former for skader.

Rengøringsmidler

Opvask sæbe fungerer som en hurtig måde at rense vinylgulve, men brug det i moderation. Bland en teskefuld af sæbe med én gallon vand før brug. Ammoniak er ekstremt hårde og en blanding af en spiseskefuld ammoniak med en kvart af vand er tilstrækkeligt til rensning af vinylgulve. Fire dele vand med en del destilleret hvid eddike er også velegnet til rensning af vinyl.

Processen

Anvende den løsning du vælger direkte til vinyl gulv. For sæbe-blandingen, mop over gulvet med frisk vand for at fjerne eventuelle rester. Gøre det samme ved brug af ammoniak. Hvid eddike og vand blandingen behøver ikke at skylles.

Advarsel

Kun bruge ammoniak i godt ventilerede rum og åbne alle vinduer i rummet. Ammoniak er en barsk kemikalie, der kan forårsage sundhedsmæssige problemer ved indånding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com