Effektive metoder til at slippe af med kakerlakker

July 11

Bor i en skalle-befængt hjem er ikke noget at spøge, på trods af hvad den gennemsnitlige komiker kan fortælle dig. Ikke alene er roaches grim, men de er farlige så godt. De kan ødelægge tekstiler, jord mad og sprede sygdomme og bakterier. Derudover reproducere de meget hurtigt, hvilket betyder, at kakerlakker, der ikke er sat i skak kunne til sidst overtage. Når det er sagt, den bedste måde at håndtere roaches er ved at forhindre dem i selv ønsker at leve i dit hjem. Når de har befængt dit hjem, men er du begrænset til pesticider, lokkemad og IGRs.

Forebyggelse

Det første skridt til at håndtere roaches er at fjerne deres mulighed for overlevelse, som i mad, vand og skjulte steder. Fjerne mad kilder ved at holde tællere og retter rent, opbevaring af fødevarer i lukkede beholdere og opbevare jeres pet madskål før sove. Fjerne vandkilder ved tørring din dræn med håndklæder, fastsættelse af vand lækager og opbevare jeres pet vand hoved før man skal sove. Eliminere potentielle skjulte steder af picking up stakke af æsker, pap, aviser, bøger og andre genstande fra omkring dit hjem. Også være sikker på at caulk revner og sprækker.

Pesticider

Kemiske pesticider, såsom sprays og bomber, er billige, og de kan fås fra en købmand eller tankstation. Det eneste problem med denne metode er det at det er ekstremt farligt, idet uretmæssigt anvendte pesticider kan være til skade for menneskers sundhed. Især efterlade pesticider sprays og bomber et farligt restkoncentrationer, der kan hurtigt ophobes. Når det er sagt, hvis du vil bruge kemiske pesticider, bruger dem kun sparsomt. Desuden gå til direkte kontakt ved rettet direkte mod store menigheder af kakerlakker. Målet er at dræbe så mange som muligt med hver spray.

Lokkemad

En sikker og særdeles effektiv metode til at slippe af med kakerlakker er ved at oprette lokkemad og fælder i steder som en kakerlak er tilbøjelige til at besøge, såsom inde væg revner og sprækker, bag switche, langs skabene eller på toppen af jar låg. Især gel lokkemad og borsyre løsninger – både af som kan indhentes på butikker som Walmart og Target - holde fast roaches, at de kommer i kontakt med, og derefter, over tid, dræbe dem. Bare være visse steder du vælger ikke kan nås med enten børn eller kæledyr.

Insekt vækstregulatorer

Den mest effektive, omend dyrt og tidskrævende, metode til permanent at slippe af med kakerlakker omfatter investering i insekt vækstregulatorer (IGRs). Disse enheder forstyrre den normale udvikling af kakerlak nymfer, forårsager dem til at vokse sig til voksne, der ikke kan reproducere. Fordi dette påvirker kun yngre kakerlakker, kan det tage op til seks måneder efter IGR ansøgning om befolkningens kakerlak i dit hjem til at falde. Over tid, men vil som alle ordentligt udviklede voksne dør ud, befolkningen gradvist holde faldende indtil der ingen flere roaches i dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com