Effektiviteten af opvaskemaskiner

November 17

Der er ingen tvivl om, ved hjælp af en opvaskemaskine er lettere end opvask i hånden, men spørgsmålet om, hvorvidt ved hjælp af en opvaskemaskine er mere energieffektive og lest dyre end opvask i hånden er noget mere kompliceret. Hvis energiomkostninger er af særlig betydning for dig og du forsøger at beslutte, hvorvidt eller ikke at købe en opvaskemaskine, kan du beregne samlede energieffektivitet i opvaskemaskiner.

Historie

Klart er opvaskemaskiner meget mere energieffektive end de plejede at være. I 1990 ' erne mandat føderale lovgivning højere energieffektivitet i opvaskemaskiner og andre hvidevarer. Nye opvaskemaskiner er derfor meget mere energieffektive end deres ældre kolleger. Nye opvaskemaskiner er også bygget til at bruge mindre vand samlede end ældre opvaskemaskiner og til at holde deres egen vandforsyning, konstant opvarmet snarere end tegning på dit hjems varmt vand levering. Men spørgsmålet er, hvordan deres effektivitet stakke op mod bare vaske dine retter i hånden.

Energieffektivitet

Opvaskemaskine bruger i gennemsnit lidt over 8 gallon at vaske en enkelt belastning af retter, i forhold til de anslåede 16 gallon bruges til at vaske samme mængde af retter i hånden, ifølge hjem Tips, website af home forbedring forfatteren Don Vandervort. Da opvaskemaskiner bruger trykbærende vand affyret på retter i stedet for de blide tryk anvendes i hånden når opvask i hånden, kan mindre mængder af vand bruges til at opnå den samme virkning, rengøring.

Andre omkostninger

Da opvaskemaskiner er meget mere komplekse enheder end standard dræn og afløb bruges til at vaske op i hånden, er langsigtede vedligeholdelsesomkostninger en vigtig overvejelse i de samlede omkostninger ved at bruge en opvaskemaskine. Selv hvis din vask og afløb skulle lider en kritisk fejl, ville de samlede udgifter til reparation og udskiftning af vasken stadig sandsynligvis beløbe sig til mindre end erstatte en opvaskemaskine. Udøve forebyggende pleje en vedligeholdelse med din opvaskemaskine til at undgå nogle af disse langsigtede omkostninger.

Andre overvejelser

Opvaskemaskiner, ligesom mange andre husholdningsapparater, er mærket med energi Guide klistermærker, at tilnærme det beløb i dollar, som du kan forvente at spare ved at købe en bestemt model af apparatet over en anden. Kigge efter den højeste energi Guide rating, der stadig passer inden for dit budget for at købe en opvaskemaskine. Nytte og energi selskaber i mange samfund tilbyder også rabatter på energiomkostninger til indkøb af mere energieffektive opvaskemaskiner og andre apparater. Kontakt din lokale forsyningsselskab leverandør for at se om du er berettiget til sådan en rabat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com