Efteråret lilla krokus

September 20

I efteråret lilla krokus blomstrer i midt-til sent efterår. Selv om anlægget krokus er typisk en flerårig foråret blomstrende plante, er et par sorter falder typer. Krokus blev oprindeligt fundet i Asien og Europa. Efteråret lilla krokus er forskellig fra en similarl ser plante kaldet colchicum, som faktisk er giftige. Colchiums har seks støvdragere--de pollen-producerende kønsorganer af en blomst--mens krokus har kun tre.

Beskrivelse

Efteråret lilla krokus er en fall-blomstrende plante med blomster, som er lavendel, hvid eller blå og kantet i violet blue. Anlægget kan nå 5 inches til 6 inches høj. Crocus blomster typisk cup-form, er ensomme og taper ned i en smal rør. Plante blade Drej gylden gul som de modne og dermed blande med efteråret blade.

Betingelser

Plant den efterår lilla krokus i veldrænet jord og delvis skygge til fuld sol til at hjælpe det trives. Position pærer, som kaldes knolde--afrundet underjordisk lager organer i krokus, der vises som kort, lodret stængler--omkring 4 inches til 6 inches dyb i næringsrig jord med den spidse side op. Prøv at holde de krokus knolde 4 inches til 6 inches fra hinanden. Føje gødning til plantning, tryk på jorden ned og vand området godt.

Pleje

Fjerne toppe af crocus planter, når planterne blomstrer og toppe dø tilbage. Også overveje at dividere knolde, hvis alt for mange skud synes at være skyder op på ét sted. Læg ikke for meget gødning plante, som kan tvinge løv og dermed kvæle blomstrer. Desuden mener opløseligt gødning, der er anvendt og opløses med vand, efter fabrikantens anvisninger. Efter befrugtende planten, når du først plante det, behøver du ikke at gøde det igen indtil næste år. Holde jorden jævnt fugtig, men ikke kingsize, da dette vil medføre råd.

Krydderi

Spice safran faktisk kommer fra støvfang--som er i en blomst kvindelige dele--efterår blomstrer krokus arter kaldet Crocus sativus, som har lilla eller hvide blomster med orange stængler. Safran er faktisk den dyreste spice findes i verden i dag. Mere end 4.000 tørrede støvfang producere blot en ounce af safran, der ofte bruges i Middelhavet risretter for sit gule farve og som et smagsstof.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com