Efterårsfarver for et soveværelse

January 10

Ændring af blade og tegn på høst er nogle af de mest ikoniske symboler i efteråret måneder. Hvis du er udsmykning et soveværelse i en varm og efterårsfarver stil, betragter disse symboler som inspiration. Fra rigdommen af de farverige græskar klar til plukning eller ahornblad at dreje nuancer af guld og rød og falder i bunker til jorden, gør disse farver en indbydende og dramatiske tilstedeværelsen i et romantisk og indbydende soveværelse.

Rød og Orange

Nogle af de mest ikoniske farver i efteråret er rød og orange. Brug disse rige, mættede farver i sengetøj, tilbehør eller endda maling farve i rummet. Rust, kobber og tilsvarende rødbrune nuancer vil fungere godt i dette rum. Ikke alene er disse farver symbol på efteråret, men de er også en romantisk valg til soveværelset på grund af deres forbindelse til romance og ønske.

Gul og guld

Andre farver af sæsonen er varme nuancer af gul og guld. Fra corn serveret i efteråret måltider til de gyldne nuancer af blade på træerne i løbet af efterårsmånederne, inspiration til disse nuancer er overalt. Bruge disse farver som sunny accent vægge, elegant sengetøj eller muntre tilbehør i hele.

Grøn

Selvom bladene skifter fra grøn til rige, varme farver i løbet af efteråret måneder, grøn er stadig et almindeligt set farve i denne sæson. Fra træ blade til græskar, grøn er en regelmæssig armatur i efteråret-tema indretning. I stedet for cool grønne farver som mint eller kalk, ser for mættede og mørkere nuancer af grøn som jæger eller skov grøn. Brug i maling farver, tilbehør eller endda farve-farvede møbler.

Tan og brun

Disse efterårets farver, der anvendes på egen hånd oprette en jordnær og varm soveværelse retreat, selv som accenter til mere levende efterårsfarver. Især til gulv, væg maling farver og møbler er tan og brun neutralt valg, at tilføjer rigdom til et soveværelse. Hvis soveværelset er små, foretrækkes lysere nuancer af brunt og tan, såsom hvede og Mokka. Mørkere farver kan gøre rummet look huleagtige i stedet for hyggeligt. Hvis brugt i sengetøj, accent tan og brun med dukker andre falde farver såsom guld og rød.

Blå og lilla

Mere sjældent set farver fall er blå og lilla. Disse vil tilføje en velafrundet effekt til soveværelse farvepalet. Brug disse sparsomt, såsom med pyntepuder, accent farver i tapet eller område tæpper eller med illustrationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com