Efterbehandling møbler ved hjælp af folie

March 4

Efterbehandling møbler ved hjælp af folie

Metallisk møbler er en skinnende dekorative mulighed for moderne, industrielle eller moderne hjem decor motiver. Hvis du foretrækker en mere autentisk finish end metallak, kan du bruge aluminiumsfolie til at skabe en visuelt tiltalende mesterværk. En aluminium folie finish kræver prepping eller slibning dine møbler, så der er ingen grund til at købe eller leje dyre værktøjer eller investere timer i knofedt. Resultatet er en fantastisk stykke, der tilføjer skønhed og glans til din overordnede værelse design.

Første selvklæbende

Den bedste måde at få aluminiumsfolie at holde sig til møbler er at anvende en generøs frakke af All-in-one lim/sealer/efterbehandler til din tabel, stol eller hovedgærde, før du anvender folien. Brug en pensel til at anvende limen, men ikke bekymre dig om at holde det pænt og rent. Din aluminiumsfolie vil dække hele overfladen, så limen ikke kræver en specifik applikationsteknik. Anvende lim på alle områder, herunder siderne af møbleringen, hvis du planlægger at dække det hele stykke med folie. Beskytte dit gulv overflade til at beskytte mod klæbende drypper.

Skære og rynke folien

Måle din overflade og skar folien strips til at passe. Skær hver strimmel omkring en til to inches bredere langs hele omkredsen, så du har ekstra til wrap rundt om hjørner eller bøjer i din indretning. Brikkerne behøver ikke at være nøjagtige, fordi du kan skære væk overskydende efter behov. For eksempel, klip et stykke passer til toppen af en tabel, fire stykker til at ombrydes omkring benene og to stykker til at passe på begge sider. Du kan også dække en del af møbleringen uden at spolere det hele stykke, som skuffer eller bordpladen kun. Let rynket folie med dine hænder ved der svarer det til en stor kugle-- men ikke komprimere det stramt-- og åbne det op igen igen. Folien vil naturligvis crinkle som du vedhæfte det, men rynker det på forhånd sikrer symmetri i mønster og tekstur.

Vedhæfte folien

Sikre folie til møblering ved forsigtigt at trykke det på plads. Placer den blanke side af folien ned, så den lidt mattere side er synlige fra overfladen. Brug siden af en træ lineal til at udjævne folien som du går. Bordben er tricky, så du måske nødt til at skære folien og fjerne overskydende som du wrap det på plads. Hvis du laver en fejl, blot skåret et lille stykke, gælder mere lim, og vedhæfte folien. For en lagdelt udseende, ligner sølv blad, skæres mindre stykker, rynke og åbne dem og anvende dem på toppen af din oprindelige folie ansøgning. Bruge mere lim hver gang du tilføjer en lagdelt strimmel af folie.

Genanvende klæbemiddel

Når du har dækket indretning med folie og har formet den rundt om hjørner, at sikre, at der er ingen skaldede pletter eller klumpet sektioner, genanvende et tyndt lag lim som sealer og efterbehandler. Bruge din pensel til at sprede lim, så det er glat og silkeagtig, eller købe en aerosol kan den samme lim og Påfør et tyndt lag. Selvklæbende hjælper folien forbliver knyttet til møbler og også giver en beskyttende belægning mod ridser eller peeling.

Forvitret Top Coat

Den bedste måde at sikre din indretning har en tiltalende prikken over i'et er at bruge en top coat, der gør stykket ser lidt forvitret og antik. Vælge en glasur i en metallisk farve, såsom tin eller stål, og Påfør et tyndt lag til et lille område. Smitte de fleste af glasur af med en klud håndklæde og arbejde de resterende ind i revner og sprækker af folien. Du kan også bruge stål-farvet maling, snarere end glasur og tørre det af hurtigt hvis du ønsker en lidt mørkere farve. Du vil kun en lille mængde af farve for at forblive på stykket. Anvende et sidste lag af glasur over malingen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com