Eg Håndliste installationsvejledning

May 12

Eg Håndliste installationsvejledning

Eg er en træ egner sig godt til bygning gelændere, fordi det er højt respekteret for sin styrke, holdbarhed og skønhed. Tilføje et gelænder til din trappe--enten indendørs eller udendørs--vil øge dens æstetiske appel ved at gøre trappen ser afsluttede, men en Håndliste vil også øge sikkerheden for din trappe, hvilket gør det lettere at klatre for folk i alle aldre. Det er forholdsvis let at konstruere for en person med nogle bygning erfaring.

Instruktioner

•Fasten de to 4 x 4 stillinger til dine trapper stringer, en på toppen og en i bunden af trappen ved hjælp af to klemmer. Stringer er træ støtte slidbaner og ansvarlig for stigningen i trappen.

Check med en bar plan for at sikre de er perfekt vinkelret på jorden.

Fastgør med to hex bolte i hvert indlæg, anbragt lodret to inches fra hinanden.

•Klippe toppe af stillinger ud i en 45 graders vinkel nedad, eller skære dem til at matche hældningen på trappen ved hjælp af din bar niveau til at bestemme denne vinkel.

•Measure længde mellem stillinger (herunder stillingerne) og bruge denne måling til at skære længden af dine tre rækværk.

Uddelingen rækværket cap (2 x 4) til toppen af stillinger ved hjælp af 4 negle i hver ende.

•Nail, en af gelændere til de udvendige sider af indlæg lige under rækværket cap så den tynde side er flugter med bunden af fælles landbrugspolitik.

•Measure seks inches fra bunden af rækværket cap på den udvendige side af stillinger og mærke hver post på denne måling. Placer den tredje rækværk på disse målinger ved hjælp af klemmerne og negle på plads med to søm i hver post ende.

•Sand alle kanter af rækværket samt toppen af rækværket at reducere splinter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com