Eg træ gulv slibning Tips

June 11

Eg træ gulv slibning Tips

Den korrekte slibning af egetræsgulv tilføjer nyt liv til et værelse. Mange trægulve er bygget af eg. Holdbart træ varer ofte for levetiden af et hjem. Selv med niveauet af holdbarhed kræver eg gulve undertiden lakering. Korrekt slibning er en vigtig del af processen. Undersøg omkostningerne og tidsforbruget i lakering et gulv før du starter.

Forberede gulvet

Et tip til at overveje for en eg gulv slibning projekt er at forberede gulv korrekt før du starter. Fjerne ethvert møbler eller tæpper fra området. Fjern eventuelle genstande, der kan samle snavs. Feje med en støv moppe, og brug en tack klud til at afhente eventuelle resterende støv. Brug et gulv buffer på dette tidspunkt til at fjerne enhver voks oprustning eller overflade udslip, der forbliver. Gør gulvet så rene som muligt vil hjælpe med at gøre den slibning del af projektet glattere og hjælper med at forhindre enhver gouges opstår.

Brug de rigtige værktøjer

Indsamling af de rigtige værktøjer god tid vil gøre projektet køre problemfrit. En drum sander anbefales til slibning egetræsgulv. Den kraftfulde værktøj bruger sandpapir på en høj hastighed hurtigt slibe ned enhver finish fra den gamle gulvbelægning. Tres-, 80-, og 100-sandkorn sandpapir er de foretrukne vægte til brug sammen med en drum sander på eg gulve. Et gulv skraber er behov for at slibe i små eller stramme hjørner, og håndholdte sandpapir er nødvendig for ru pletter eller knaster i træet. Tacky håndklæder vil hjælpe med at rense støv sammen med en blød støvet moppe eller en heavy-duty vakuum. En ansigt maske og sikkerhed goggles vil beskytte øjnene og forhindre støv indånding.

Start lille

Når slibning egetræsgulve, begynde processen med en lysere sandkorn sandpapir og flytte op derfra. Begynde med en 60-grit papir på sander, og gøre to eller tre passerer over hele gulvet. Støv eller feje gulvet og vurdere fremskridt. Hånd sand enhver knob eller mangler som er ujævn. En dybere slibning, ændre til en 80-grit papir og lave to eller tre flere gennemkørsler. For den dybeste slibning på eg gulve, fortsætte med brugen af 100-grit papir.

Arbejde gnidningsløst

Hvis du bruger en sander på eg gulve, flytte værktøjet så jævnt hen over gulvet som muligt. Brug en glat og støt frem-og-tilbage bevægelse, undgå holder sander på ét sted. Denne bevægelse vil forhindre ujævne steder i gulvet. Hvis træthed sæt i, i stedet for at bremse bevægelsen, tage en pause.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com