Egenskaber af trægulve

February 25

Egenskaber af trægulve

Hårdttræ Gulvbelægning er en af de mest almindelige valg i gulvbelægninger på grund af dens holdbarhed, overkommelige priser og naturligt godt udseende. Eco-venlige og modstandsdygtigt over for skader fra tung trafik, trægulve aldrig skal udskiftes når korrekt installeret og vedligeholdt. At holde trægulve ren kræver meget lille indsats, og selv ældre gulve kan returneres til deres tidligere skønhed ved slibning og restaining.

Udseende

Hårdttræ gulvbelægning varme naturlige skønhed øger værdien af et hjem. Forskellige træsorter anvendes til gulve fås i flere finish og kan farves i en bred vifte af farver og toner og kan også males. Derudover er hårdttræ gulvbelægning tilgængelige i forskellige størrelser, planke. Denne alsidighed gør det til en god gulvbelægning mulighed for næsten enhver indretning fra rustikke til moderne.

Omkostninger

Fås i en bred vifte af konkurrencedygtige priser indenlandske og eksotiske træsorter, installationsomkostninger for trægulve varierer afhængigt af en række faktorer, herunder placering og arbejdskraft nødvendige mængde. Køb alt træ nødvendigt før du begynder dit projekt for at sikre, at det hele kommer fra det samme parti.

Allergivenlige

Trægulve er et sundere alternativ til tæppe for dem med en følsomhed over for kemikalier, der anvendes i tæppe manufacturing. Denne "nye tæppe" lugt er faktisk off-gasning af kemikalier som formaldehyd og benzen. I modsætning til tæppe er trægulve resistente over for skimmel og meldug.

Bæredygtighed

Gulvene er en miljøvenlig indstilling i gulvbelægninger sammenlignet med vinyl gulv eller tæppe. Etableret i 1993, er Forest Stewardship Council en almennyttig organisation dedikeret til beskyttelse og bæredygtighed af verdens skove. Trægulve certificeret af denne organisation sikrer forbrugerne at det er produceret i forvaltede skove at forhindre global afskovning, som hjælper med at minimere virkningerne af klimaændringer.

Vedligeholdelse

Let rengøres ved fejning, støvsugning og en lejlighedsvis lys opsamlingsoverførsel, prefinished gulve feature flere frakker af en beskyttende sealer, hvilket gør vedligeholdelse især ubesværet. Kontakt din forhandler om rengøringsmidler specielt formuleret til prefinished gulve. Løvtræ er underlagt vridning fra overdreven fugt, så køkken og badeværelse-installationer bør undgås. Mens hårdttræ er ganske holdbare, kan overfladen blive slidt eller ridset i stærkt trafikerede områder. Måtter eller smide tæpper skal placeres ved indgangen til beskytte Gulvbelægning fra uden for snavs og grus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com