Egern frastødende for en have, der er sikre for hunde

October 25

Egern synes temmelig sød langvejs fra, men når de kommer ind i din have og gøre en rod--ikke så sød. Hunde-ejere har flere muligheder til at frastøde egern uden forårsager afbræk hen til pets.

Ugiftige kommercielle afskrækningsmidler

Fox urin er en ikke-kemisk ingrediens, der anvendes i nogle kommercielle afskrækningsmidler. Det kan frastøde egern, men du kan også finde det anstødeligt. Der er også ultralyd afskrækkende rådighed, der hævder at udsende højfrekvente lyde eller vibrationer, der frastøder egern og andre gnavere.

Økologisk frastødende

Napthalene er en almindelig ingrediens i kommercielle egern afskrækningsmidler, men det er skadeligt for hunde. Cayenne peber er et naturligt alternativ. Overbrusning det omkring din have og bunden af træerne, eller føjer det til vand og male det omkring haven kan afskrække egern, og din hund. Indtagelse peber kan forårsage maveproblemer i hunde men udgør ikke en alvorlig sundhedsrisiko i forhold til napthalene.

Fysiske barrierer

En anden måde at holde egern ud af haven er ved at blokere deres fysisk adgang. Placer hønsenet omkring små planter og metal hegn omkring træer. PVC rør svøbt omkring reb og pæle forhindrer egern i klatring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com