Egyptiske boligtekstiler

September 17

Egyptiske boligtekstiler

Når redecorating dit hjem, er tegning inspiration fra en anden kultur en ideel måde at skabe en fed, ny stil. I et soveværelse, stue eller spisestue giver egyptisk-inspireret indretning en elegant og luksuriøs look. Hvis du vælger en egyptisk makeover til dit hjem, sikre, at du implementerer et par centrale elementer. Selv hvis du ikke ønsker en overordnet tema-type værelse, vil ved hjælp af specifikke egyptisk indretning funktioner give dit hjem en mere eksotisk udseende.

Farvepaletten

For at give dit hjem en egyptisk look, begynde med en autentisk farvepalet. Guld er en af de mest traditionelle farver, der anvendes i egyptisk indretning, og selv om det kan virke prangende, kan du medtage den i dit hjem i en bred vifte af subtile måder. Omfatte møbler at funktioner guld trim-- eller male støbning og træværk i guld metallic. Du kan også bruge vinduet behandlinger, der har guld fringe detaljering og indføre mønstrede stof med guld accenter.

I egyptisk indretning, sort er ofte parret med guld, så se efter møbler, der omfatter begge farver. For vægge, vælge en neutral farve som sand eller andre jordfarver at fremmane billeder af ørkenen. Men accenter i rige blodrøde er et must; Det er også en ideel farve for polstrede møbler. Blå er en anden nøglefarven i egyptisk indretning, så indføre både royal blå og turkis accenter.

Kolonner

Kolonner er fællestræk i egyptiske arkitektur. Du kan finde letvægts, faux egyptiske kolonner, der ligner sten eller gips til nem installation mod en væg eller i et hjørne på dit værelse. Disse kolonner oprette en dristig udtalelse, men du kan vælge møbler at funktioner kolonne-stil ben eller reoler, som understøtter designet til at ligne kolonner til en subtil look. Du kan også finde halv-kolonner, der kan tjene som piedestaler til display elementer, såsom planter, vaser og stearinlys.

Hieroglyffer mønstre

Fordi de er tæt identificeret med egyptiske kultur, gøre hieroglyffer mønstre ideelle tilføjelser. Hvis du ønsker at fremvise mønsteret, kan du hænge en tapet kant med en hieroglyffer mønster på toppen af din væg eller lavere som en stol jernbane. Du kan endda male din egen hieroglyffer vægmaleri for at oprette en accent væg i din stue, alrum eller soveværelse. For en mere subtil look, vælge smide puder eller tæpper, der har en hieroglyffer design.

Tilbehør

Tilbehør er væsentlige for at binde en egyptisk-inspirerede værelse sammen. Du kan ofte finde statuer eller buster af egyptiske guder, faraoer og queens på hjem-boligtekstiler butikker og specialbutikker; disse elementer skabe en fed, farverige look til dit værelse. Palmeblade i overdimensionerede vaser eller keramik med egyptisk-inspirerede mønstre, eller visning illustrationer, der viser billeder af pyramiderne og Sphinx på vægge eller kappe. Egyptiske kultur, katten er et helligt dyr, så slanke feline figurer er ideelle display elementer, især hvis de er sorte eller guld.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com