Egyptiske soveværelse indretning håndværk idéer

November 24

En egyptisk-inspireret soveværelse indretning er overdådige og rige med metalliske og juvel toner. Give denne fantastiske kulisse et personligt præg ved at skabe stykker at integrere i dit egyptiske soveværelse. Projekter inspireret af egyptiske materialer, finish, objekter og motiver spænder fra simple til komplicerede. Du kan bruge disse projekter til at skabe et knudepunkt og definere rummets tema, eller de kan være en lille del af en samlet soveværelse makeover.

Kolonner

Tilføje arkitektonisk interesse og dimension til dit værelse ved at skabe en illusion af kolonner. Kolonner kan være mur højde og ramme en enkelt væg eller døråbning, eller de kan være kun en eller to fod høj og ramme en svævende hylde eller en skærm niche. Dine råvarer til dette projekt koste næsten ingenting. Begynde med pap rør af din ønskede bredde og højde. Vedhæfte dem til hinanden med håndværk lim. Tilføje en kapital til kolonnen for en mere udsmykkede look, ved hjælp af en ramme lavet af wire og papier-mache. Male det hele stykke, en klassisk grå, antik hvid, creme, stone eller en kombination heraf. Du kan tilslutte kolonnen til væggen med dobbelt-sidet kunst tape eller du kan bruge skruer og spackling pasta.

Kalkmalerier

Oprette en dramatisk egyptiske baggrund med et vægmaleri. Har du flere muligheder for dette projekt. Du kan male en enkelt scene, som en ørken med en pyramide under en fuldmåne. Du kan holde udseendet endnu mere enkel, og give en væg en svamp-malede antikke gul finish at fremmane teksturen af papyrus. Du kan tilføje en trim af hieroglyffer langs baseboards eller centrere et større motiv på væggen. En skildring af en ægyptisk konge, dronningen eller Gud er egnet. For ekstra dimension, kan du bruge Vægoverføringsbilleder i egyptiske temaer eller anvende små, let væg relieffer på et vægmaleri baggrund. Bruge papmaché eller letvægts gips til støbning dine designs, og derefter male dem lyse juvel toner accent med guld.

Kunst

Væg kunst og vise hylde kunst er en af de nemmere og mere overkommelige måder at give et soveværelse en snu egyptiske opdatere. En simpel kan guld spraymaling, en hot limpistol og nogle falske perler kan klæde sig alt fra et almindeligt statuette til en Sparsommelighed butik ramme. Prøv din hånd på en traditionel egyptisk håndværk. Alder nogle papir af gennemvædning det i sort te og lade det tørre. Den resulterende pletten ligner en papyrus rulle. Oprette en simpel egyptiske piedestal til et arbejde eller kunst eller håndværk ved at dække en æske i stof eller letvægts fløjl og lime på nogle skinnende juveler og perler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com