Egyptiske værelse ideer

August 14

Egyptiske værelse ideer

Genskabe herlighederne i det gamle Egypten i et specielt konstrueret værelse. Indarbejde farver findes i ørkenen og udnytte design motiver fra gamle artefakter vil sikre den rette stemning.

Vægge

Oprette en accent væg med en egyptisk design, såsom et vægmaleri af Sphinx og de tre pyramider omkring det, eller nutidige Cairo, med en af pramme på langsomme Nilen. En anden mulighed maleri af ørkenens sand, kameler, palmer og olivenlunde. Farvevalg for andre væggene omfatter sand, blå himmel, den skumle aquamarine af Nilen eller grøn af palmetræ.

Møbler

En neoklassisk tilbagelænet chaise ville give plads, accent med en kamel sidebord. En figurative bord med et glas top kunne tjene som et sofabord, placeret mellem chaiselong og en egyptisk tronen stol. En konsol eller kabinet med egyptiske temaer kan holde et underholdningscenter. Sætte en bænk med lederen af Sphinx på begge sider mod en væg.

Soveværelse

Leopard print gardiner kan pryde vinduet med zebra stof på stolehynder. Brug egyptisk bomuld ark i sand, guld eller sort parret med en sort dyne med en guld flettet trim og sort shams for puder. Installere en baldakin af guld netting at hænge fra loftet og indhylle sengen. Placer en vævet egyptiske tæppe på gulvet. Hænge en gobelin skildrer livet i det gamle Egypten på væggen.

Tilbehør

En egyptisk timeglas kan sidde på en sidebord. Indstille en samling af flere marmor pyramiderne i varierende størrelser på toppen af en reol, spækket med marmor obelisker. Vælg papyrus-papiret udskrives i bladguld rammer, der indeholder billeder af pharaohs, hieroglyffer eller templer. Placer farverige egyptiske parfumeflasker oven på en forfængelighed. Sphinx, kamel eller egyptisk animalsk Gud drejeknapper kan erstatte skuffen trækker på kabinetter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com