Eklektisk Louis XIV soveværelse idéer

September 25

"Solkongen" Louis XIV stil er kendetegnet ved udsmykkede stykker af møbler, mønstre, materialer og forgyldning. Oprette en eklektisk Louis XIV soveværelset udnytter frodig tekstiler, dekorative møbler og metallisk finish. Mikse og matche de gamle med det nye for at designe en balance til den tilgængelige plads. Ser til faste arkitektoniske elementer du kan spille op til at tilføje lidt ekstra Louis til rummet.

Forgyldning

Forgyldning blev populær under Louis XIV og kan bruges til at tilføje en pop af guld eller sølv til forskellige overflader. For en billig tilgang, skal du bruge imiteret bladguld for at afslutte en udsmykkede spejl, billedramme eller lampe base. Forgyldning kan også gøres til møbler, hvilket betyder du kan tilføje et strejf af glans til dekorative stole, dit hovedgærde, toiletbord eller arkitektoniske funktioner såsom trim. Hvis du forgylde hovedgærde, gentages kig på en mindre skala andre steder i rummet. For eksempel, forgylde skuffer i din kommode eller en samling af små billedrammer på et sengebord.

Arabesk

Vælg et moderne arabesk mønster til reupholster en antik stol eller sofa, eller male arabesque mønstre på closet døre ved hjælp af en stencil til en nøjagtig mønster. Tilføje skygge bokse til væggene med dekorative støbning, og tapet inde i boksene med arabesque designs. Bløde blues med guld, hvid og sølv accenter gøre godt for denne type værelse.

Belysning

Yderligere den eklektiske tema med en kombination af nye og gamle belysning. Center guld eller sølv lysekrone over sengen. Kigge efter vintage lysekroner, der kan være eller have været rewired eller kigge efter en glamourøs moderne lysekrone. Flanke sengen med bordlamper med slanke moderne linjer. En anden idé er at tilføje indviklede guld eller sølv sconces på hver side af i soveværelset døren. Har sconces sat på en lysdæmper til at oprette atmosfæriske belysning. Tilføje en kandelabre til en natbord eller toiletbord.

Tekstiler og tilbehør

Fyld en moderne chaiselong med en samling af pyntepuder i rige juvel toner, med mønstre såsom arabesker, damask og storstilet blomstermotiver design. Vælg guld sengetøj med en tone-on-tone damask mønster. Lag silke gardiner med hvide sheers og en gesims kasse behandling for en tekstureret udseende. Gennemse secondhand butikker og loppemarkeder for vintage fund at indarbejde ind i stuen. Uanset om du finde nips eller andre mærkværdigheder, vise dem på en mantel, toiletbord eller natbordet som en efterbehandling detaljer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com