Eksempler på forskellige Drywall teksturer ved hjælp af forbindelser

April 10

Eksempler på forskellige Drywall teksturer ved hjælp af forbindelser

Det kræver dygtighed at anvende sammensatte til drywall sømme og skabe en perfekt glat, skamplet-fri væg. Det er endnu vanskeligere at opnå det samme ved overhead, hvilket er grunden til mange drywall entreprenører gælde et loft i stedet for taping det glat tekstur. Fordi drywall tekstur spreder lyset, er du ikke så tilbøjelige til at mærke små uoverensstemmelser i den taping. Den bedste del om at anvende en gipsvæg tekstur er, at ikke du er begrænset til én stil. Du kan vælge en minimalistisk tekstur eller et mere aggressivt design for et brugerdefineret udseende. Mange typer af drywall tekstur er egnet til gør det selv-projekter.

Valsede ansøgning

Ofte, drywall tekstur starter med en rullet på anvendelsen af mudder, og derefter tekstur er trampede eller svirrede. Universalrengøringsmidler drywall sammensatte, tyndet til at ligne konsistensen af tyk creme, kastes på væggen eller loftet. Sammensat kan begynde at sætte hurtigt, så det er bydende nødvendigt, at du arbejder hurtigt når det er på drywall. For de bedste resultater, har én arbejdstager roll på tekstur, mens en anden arbejder følger og gælder design.

Trampede

Når det våde stof er på drywall, kan du tilføje brugerdefinerede designs af stomping. Stomping indebærer anvendelse af en flad pensel, kaldet en lussing børste eller en crow's foot, for at smack de våde tekstur, som skaber en lysbrydende effekt. Stomping virker godt på loftet fordi stomper kan smack tekstur med den samme kraft og teknik over hele området, ved hjælp af en udvidelse pole knyttet til pensel.

Hvirvler

Du kan anvende en endeløs række af swirled mønstre, fra store åbne hvirvler, som opretter en blød seaside effekt til små tilfældige hvirvler, der ligner sydvestlige stuk. Oprette hvirvler med putty knive, taping trowels eller endda stiff-stritter pensler. Praksis på en skrot stykke krydsfiner eller gipsvæg at perfektionere dine design før du anvender det på en væg eller loft.

Sprøjtet tekstur

Professionelle kommer ind med kraftfulde spray rigge, og de kan tekstur alle lofter i gennemsnit hjem i et par timer. Du kan oprette den samme effekt med en gipsvæg tekstur sprøjte lejet fra en lokal konstruktion leje lager. Tekstur sprøjter indslag tragte, at hold tyndet sammensatte eller pumper, der suger sammensat ud af en spand på gulvet. Du kan styre tekstur design ved at justere spray dyse. Højtryks spray forårsager tekstur til at sprede og flade på virkningerne for en appelsinskal effekt, mens mindre kraft forlader dybere toppe og dale.

Knockdown tekstur

Populariseret på vestkysten, denne teknik går undertiden under navnet "Californien Knockdown", men enhver type knockdown er lignende. Tekstur, anvendes enten rullende eller sprøjtning, er semi-flad ved at udglatte over bare tips af våde tekstur med den flade kanten af en murske eller tape kniv. Sørge for at bruge den samme mængde af blade pres over hele væggen eller loftet. Knockdown teksturer er fundet i mange nye boliger men er almindelige på lofter og vægge i toscansk stil hjem. Du kan anvende et knockdown finish over valsede, sprøjtes eller trampede tekstur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com