Eksempler på Garden murede vægge

May 15

Eksempler på Garden murede vægge

Der er mange grunde til, du kunne ønsker at installere en mur i haven. Uanset om du markerer grænsen linjer fra dine naboer, kan adskille blomsterbede eller bare på udkig efter en ny design struktur til din værftet, disse vægge være lige, hvad du har brug for. Der er mange stilarter af mur, du kan bruge, og du kan vælge baseret på projektets mål og tid og rum bagagemængde.

Piercede murede vægge

Piercede murstensvægge kombinere fordelene ved et robust væg med evnen til at se ud. Denne type af væg er hovedsagelig en regelmæssig mur med små åbninger, eller windows, spredt overalt, gerne meget latticework.

Denne type af væg kan være specielt fordelagtigt for store haver, som det tillader luft at flow uafbrudt gennem haven. Med disse vægge kan du også tillade nabo eller forbipasserende til at se dine smukke have, mens du stadig klart og sikkert markerer grænserne for din ejendom og dit havearbejde område.

Springvand i mursten

Installere et springvand i din mur kan helt ændre stemningen i din have. Væggen vil give den samme beskyttelse og grænsen som en almindelig mur, giver de sædvanlige fordele af mur.

Forskellen med denne mur, er imidlertid, at springvandet kan gøre stemningen i din have mere lindrende og beroligende. Lyden af rindende vand kan oprette bare afslapning spot, du har brug for efter en hård dags arbejde. Springvand kan også tiltrække fugle som en birdbath ønsker, så du får en chance for at se og interagere med mere karakter i din have.

Du kan også føje fisk eller vandplanter som lilje puder til springvandet, at skabe et strejf af farve og liv i haven.

Støttemure

Tilføjelse af fastholde murede vægge til din have kan give nye dimensioner til din have, bogstaveligt talt. Disse vægge er at holde jord til haven på plads, at forebygge erosion eller spilde langs skråninger eller banker.

Med støttemure installeret i bunden af dit blomsterbed eller haven, kan du oprette en multileveled effekt med et blomsterbed højere end en anden, meget gerne et sæt trin. Støttemur vil stoppe en haven område i at flyde ind i en anden. Tilsvarende er bevarer vægge ofte lavt nok, at du kan sidde på dem, hvilket gør hands-on havearbejde lettere. De giver også ekstra plads til gæsterne til at nyde din have.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com