Eksempler på hvordan man bruger tørrede blomster på Grapevine kranse

May 21

Eksempler på hvordan man bruger tørrede blomster på Grapevine kranse

Grapevine kranse er lavet ved at væve virkelige vinstokke sammen. Frisk vinstokke er fleksible og flette sammen let at lave en krans. Du kan nyde tørrede vinstokke i vand i flere timer til at blødgøre dem nok til at væve ind i en krans. Færdiglavede grapevine kranse er også tilgængelige i håndværk og discountbutikker.

Vævning tørrede blomster

En måde at bruge tørrede blomster på grapevine kranse er at væve i individuelle tørret blomst stængler mellem vinstokke. Stænglerne vil passer til udseendet af de tørrede vinstokke og tilføje til fylden af kransen. Hvile den tørrede blomst blomstre på kransen. Vævning stilken bør holde blomsten på plads, men du kan sikre bagsiden af blomstre med en dråbe af hot lim, hvis nødvendigt.

Flere tørrede blomsterbuketter

Opret små buketter af tørrede blomster til at bruge omkring omkredsen af grapevine kranse. Gruppere de tørrede blomster i små bundter og binde dem sammen i toppen af stænglerne med dekorativ bånd. Lim bånd på bagsiden af hver buket til grapevine krans med varmt lim. Et alternativ er at ombryde floral wire omkring stilke og derefter dække det med bånd. Forlade nok floral wire på bagsiden af hver buket skal ombrydes omkring en grapevine. Omringe krans med de små buketter. Du kan forlade stilke synlig ved at dreje hver buket til den modsatte side af kransen. Du kan også dække stilke af lagdeling den tørrede blomst del af buketter på toppen af stammer fra den tidligere buket.

Enkelt tørret buket

En enkelt tørret buket er en attraktiv måde at dekorere en grapevine krans. Oprette en større gruppering af tørrede blomster end du gjorde for flere blomsterbuketter i afsnit 2. Wrap floral wire omkring stilke med enderne ud gennem bagsiden af buketten. Binde en dekorativ streng af bånd omkring den floral wire. Tillade dele af båndet til at falde, lig med eller længere end længden af de indsamlede stængler. Brug enderne af den floral wire vedhæfte buketten til grapevine krans.

Tørret blomst Blossoms

Enkelte tørret blomst blossoms kan passe på en vinstok krans i et tilfældigt mønster eller i kombination med andre dekorationer. Andre dekorationer til en blomstret grapevine krans kunne omfatte indpakning kransen løst i en strand af perler eller glasperler og derefter fylde mellem swags med tørret blomst blossoms. Blomst blossoms tørret i silicagel eller ved at trykke på ofte har ikke stængler. Pressede blomster tør flad, medens silica-tørrede blomster tredimensionelt. Du kan knytte begge slags tørrede blossom til en grapevine krans ved at placere en dråbe af hot lim på en specifik vin af kransen og derefter trykke på bagsiden af blomst mod lim.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com