El vs benzin Log Splitter

February 17

El og benzin - eller dieseldrevne brændekløvere kan gøre livet lettere og sikrere for boligejer at behøve træ for en pejs samt for fagfolk, der er nødt til at rydde jord eller sælge brænde. Men at vælge den korrekte log splitter er vigtigt--købe for stærk en splitter vil spilde penge og være vanskeligt at håndtere--mens købe for lille en splitter kan medføre frustration og tab af tid.

Overvejelser

Inden det besluttes mellem en el eller gas log splitter, bestemme, hvor ofte og hvor det vil blive brugt. Elektrisk splittere kræver en energikilde, så en stikkontakt eller generator skal være tilgængelige. Større benzin - eller dieseldrevne splittere vil kræve brændstof og et middel til at trække eller transportere dem.

Også overveje størrelsen og typen af træ til at blive delt. Mindre pine logfiler kan nemt deles med en mindre kraftig elektrisk splitter, men tykke logs, eller hårdere hårdttræ logs, vil sandsynligvis kræve en benzin-drevne splitter.

Omkostninger

Nye elektriske splittere koste mellem $275 og $500, mens benzin splittere starter ved $500 og kan gå op til flere tusinde dollars, afhængigt af hvor stærk en maskine, du har brug for.

Elektrisk splittere er billigere at køre, da de bruger husholdningsbrug elektricitet. Normale reparationsomkostninger--smøring og rengøring--er også lavere.

Benzin splittere kræver ikke blot en konstant forsyning med brændstof, men vil bruge olie og har brug for generelle motor pleje, hæve udgifter til drift af dem.

Mobilitet

Benzin splittere er tungere og vanskeligere at bevæge end en elektrisk splitter, men selv El splittere kan veje omkring 100 pund. Afgøre, hvorvidt splitteren bliver flyttet ofte, eller hvis det kan sidde på ét sted.

Flytte en benzin eller diesel splitter vil næsten helt sikkert kræver et køretøj, der kan trække maskinen. Da benzin splittere er mere tilbøjelige til at blive brugt i fjerntliggende områder, vil du har brug for en firehjulstrukne lastbil, traktor eller lignende robuste køretøj.

Hjem brug

En elektrisk splitter er ideel til brug i hjemmet, så længe du har en stikkontakt, der er tilgængelige. Hvis du kun splitter træ et par gange om året, og træet er ikke alt for tykke eller hårdt, bør den elektriske splitter kunne håndtere belastningen. Mange mennesker indstiller splitteren permanent i en kælder eller et anneks.

En anden fordel ved den elektriske splitter til brug i hjemmet mindske støj - den elektriske splitter er langt roligere end sin benzindrevne slægtning.

Fjernbrug

Hvis du har brug at bringe splitteren til et fjerntliggende område for at skære træer eller fjern en byggegrund, vil du næsten helt sikkert har brug for en benzin splitter. Gas splitter kan køre hvor som helst, så længe du bringe en brændstofforsyning.

Benzin splitter er bedre for de forskellige typer af logs du er tilbøjelige til at finde når clearing jord. Det er også hurtigere end en elektrisk splitter, hvilket er vigtigt for kommerciel brug.

Advarsel

Både el og gas splittere kan være sikrere end at bruge en økse, men de skal håndteres korrekt. Læs producentens anvisninger og bruge alle anbefalede sikkerhedsprocedurer og -udstyr, såsom beskyttende briller.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com