Electrolux ovn specifikationer

February 16

En Electrolux ovn installeres i væggen og har tre justerbare bagning stativer med 4,2 kubikfod af plads til at tilberede en hel måltid på én gang. Du bruge et tastatur til at indtaste den tid og temperatur til madlavning, samt at programmet indstillinger som optøning, tørring, brød proofing og hurtig forvarmning.

Kontrolpanel

Electrolux ovn har et tastatur til at skrive i længden af tid og temperatur af madlavning, og du kan indstille den til at vise i Fahrenheit eller Celsius. Der er en elektronisk ur, timeren og temperatur display.

Madlavning tilstande

Electrolux ovn har madlavning tilstande som "Perfekte Tyrkiet," "Afrimning," brød bevis,""Dehydrate"og"Hurtig Forvarm." Du kan gemme foretrukne tilberedningsmetoder som "Foretrukne" til at gemme en bestemt tilberedningstid og temperatur.

Madlavning indstillinger

Electrolux madlavning tilstande er bage, Stege, konvektion bages, konvektion stegen, langsom koge, Stege, og holde varmen, hvilket giver dig masser af muligheder for madlavning et udvalg af måltider.

Kapacitet

Electrolux ovn har et 4.2-cubic mund hulrum med tre justerbare bagning stativer, egnet til madlavning et hele måltid på én gang.

Bagning elementer

Electrolux har en skjult bage element, en 2.200-watt elektrisk bages element, en 4.000-watt stege element og en 2.500-watt konvektion element.

Rengøring

Der er en selvrensende option på Electrolux ovn, som hjælper når kraterets får sprøjtede under tilberedningen.

Vægt

Electrolux ovn vejer 200 pounds.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com