Electrolux vakuum fejlfinding

March 2

Electrolux var det første selskab til at tilbyde den automatiske støvsuger i begyndelsen af 1900's og har været en førende sælger af støvsugere lige siden. Nogle af dens støvsugere er designet til at arbejde specifikt på tæppet, mens andre er til at blive brugt på både tæpper og træ eller laminatgulv. Electrolux sælger også trådløse støvsugere. Uanset hvilken vakuum du bruger, men er du bundet til at opleve nogle vanskeligheder. Prøve at gemme dig kontanter ved fejlfinding af problemer på egen hånd.

Suge

Når du bruger din Electrolux vakuum, hvis du oplever ingen suge fra gulvmundstykke eller slangen håndtere, sikre at suge kontrolventil er angivet til indstillingen gulv. Sørg for at alle filtre er rene, og hvis ikke, udskifte dem. Din bageste air rør eller slanger kan være blokeret. Din brugervejledning vil (Se referencer.) instruere dig om hvor hen til indskrive begge disse områder af din støvsuger.

Vand

Hvis vand ind støvsugeren og det stopper i orden, ikke kan du gøre noget for at ordne det. Du skal have motoren udskiftet med en Electrolux servicecenter. Vandskade er heller ikke omfattet af garantien Electrolux. Beslutte, om omkostningerne til at erstatte motoren er det værd, eller hvis du måske være bedre stillet købe en ny støvsuger.

Magt

Hvis din Electrolux vakuum ikke vil starte, Sørg for, at stikket er sat i en levende stikkontakt. Også sikre, at ledningen og stik ikke er beskadiget. Du kan også have blæst en sikring eller trippede afbryderknappen. Check disse, og løse dem, før du tænder op din støvsuger. Hvis støvsugeren bare stopper midt i rengøring, tjek tasken. Det kan være fuld og skal udskiftes. Hvis dette ikke er problemet, skal du kontrollere hvis slange eller dysen er tilstoppet med noget. Filtrene kan også skal rengøres eller udskiftes. Hvis ingen af disse løse dit problem, henvise til din instruktionsbog (Se referencer.), og Find afsnittet "Termiske Cut Off".


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com