Elegante køkken udsmykning idéer

January 15

Dit køkken har high-end granit bordplader, dyre kabinet og high-end rustfrit stål apparater. Smukke på sin egen, hvordan du forgylde lily for at medbringe din egen design følelser ind i stuen? Hvis oprettelse af en elegant køkken er dit mål, er der et par punkter, der siger opskalere elegance straks og uden spørgsmål.

Bringe på skæret

Intet siger elegance som en multi-differentieret krystallysekrone. Med udsatte pærer--i en tilspidset kandelabre figur, selvfølgelig-- eller koordinerende mini lampeskærme bringe en lysekrone i køkkenet lys til rummet og bølger af komplimenter fra gæsterne. Ren din lysekrone regelmæssigt for at holde det fri for fedt og støv uundgåelige i køkkenet.

Par punkter sige sofistikeret elegance som en stående bar, især hvis en spejlet overflade bruges som en baggrund eller platform for bar accouterments. Holde en lille cadre af krystal stemware sammen med en interessant samling af glas vin og whisky karafler udstillet. Brydning af lys mod spejlet og krystal er virkelig imponerende. Bar elementer er blevet stadig mere dekorative, herunder marmor vin-flaske propper og rustfrit drink-blanding redskaber.

Hold din bar fyldt med vine fra hele verden til at imponere dem let imponeret af etiketter. Flasker af nogle vodka og gin mærker er smukt designet og tilføje meget til en bar elegant look. At holde din bar ser super fin, holde glas, flasker og spejl mousserende ren.

Bruge kobber accenter

Brug af kobber elementer som udsmykning accenter låner en opskalere, gammeldags elegance til et køkken. Uanset om du vælger at vise kobber køkkengrej fra en overhead pot stativ eller har kobber-farvede mini-blinds som vindue behandlinger, kobber giver en naturlig rigdom og taktile sans, der meget sigende på elegance-skalaen.

Tilføj det store ekstra

For meget er sjældent for meget når det kommer til elegance. Hvis du har den plads, tilføje en skænk hutch i dit køkken, især en, der er en antik reproduktion. De møbler finish bør supplere, men ikke nødvendigvis matcher dit kabinet. En skænk hutch vil give ekstra lagerplads og også give dig et sted at vise kunstgenstande og samlerobjekter. Det kan også dobbeltklikke som en mad servering område under parterne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com