Elektrisk Baseboard varmelegeme typer

May 15

Elektrisk Baseboard varmelegeme typer

Elektriske baseboard ovne er en type af zone varmelegeme kontrolleret af individuelle termostater. Ifølge det amerikanske Department of Energy indeholder disse varmelegemer elvarme elementer, svarer til dem i en brødrister eller elektrisk ovn, indkapslet i metal rør. Rørene er omgivet af aluminium finner, som overføre varme til luften. Elektrisk baseboard ovne er relativt billigt at købe og installere, men har tendens til at koste mere over deres levetid end andre opvarmning metoder. De kommer i to hovedtyper.

Standard Baseboard varmeapparater

Disse lange metal varmelegemer er normalt installeret langs baseboard i hvert værelse, der har bør for varme. De kan kontrolleres af en væg termostat eller ved en termostat på heater selv. Inspectapedia anbefaler placere disse varmelegemer på en ydervæg til counter cool steder fra windows og ujævn isolering. Elektrisk baseboard varmeapparater også arbejde godt i problemområder, f.eks en kold forstuen. Lille baseboard varmeapparater kan placeres i lukkede crawlspaces, eller hvor som helst, der er en fare for indefrysning rør.

Elektrisk Toekick varmelegeme

Toekick ovne er små baseboard varmeapparater beregnet til montering i kabinetter, indbyggede reoler og lignende rum. I modsætning til standard baseboard varmeapparater, disse enheder er relativt dybe og omfatter normalt en ventilator eller blæser til at distribuere varm luft. Skab eller hylde skjuler hoveddelen af varmelegeme, udsætter kun grillen. Disse elektriske varmeapparater er normalt kontrolleret via en væg termostat, da en termostat på opvarmningsanlægget sig selv kan være svært at nå. Ifølge Kadet sikkerhed og kvalitet hjemmeside, bør disse varmelegemer ikke installeres på steder, hvor en person kan stå i lang tid, som vasken, da den varme luft de decharge kan blive ubehageligt.

Termisk opbevaring varmelegeme

Ifølge det amerikanske Department of Energy, kan termisk varmeapparater hjælpe boligejere spare penge ved at lagre op elvarme i løbet af natten. De er mest nyttige i områder, hvor udgifterne til elektricitet er forskellige i myldretiden, såsom middag, end det er i tider med lavere efterspørgsel, som om aftenen. Disse ovne omfatter en termisk lagring enhed, såsom en blok af keramik, som holder varmen og udstråler det i løbet af flere timer. Ovnen kan indstilles til at bruge det meste af sin elektricitet når power omkostningerne er lave, varme op blokken og udstråler varme, når omkostningerne er høje.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com