Elektrisk boremaskine Guide

October 5

Elektrisk boremaskine Guide

En elektrisk boremaskine er en grundlæggende el-værktøj, at enhver gør-det-selv skal have i værktøjskassen. Dens hovedformål er til at bore huller, men det kan også bruges for at køre skruer, slibning eller polering. Elektriske boremaskiner kommer i mange størrelser og niveauer af magt. Tilbehør, herunder bits i forskellige størrelser, er tilgængelige.

Dele

Alle øvelser kommer med visse dele. Elektrisk motor er, hvad drev borehoved. Grebet er hvad operatøren holder, når du bruger boret. Parameteren udløser ligner udløseren på en pistol - hold nede for at køre motoren. Parameteren baglænskørsel tillader dig at skifte retning drill bit roterer. Chuck er hvad holder borehoved og aktiveres af motoren. Chuck har tre håndvåben, der kan flytte sammen og fra hinanden til at holde bit.

Valgfri dele

Nogle øvelser har en chuck nøgle eller en chuck skruenøgle, som bruges til at løsne og spænde chuck. Øvelser uden en chuck nøgle har en nøglefri borepatron, som kan løsnes eller strammes med hånden ved hjælp af Borets motor.

Mange øvelser kommer med en switch lås--en sikkerhedsanordning, som du er nødt til at skubbe til at presse på aftrækkeren og starte motoren.

Nogle øvelser har en netledning til sætte boret i en stikkontakt til at levere strøm. Boremaskiner uden power ledninger--Akku Boremaskiner--har genopladelige batterier, som er normalt aftagelige, så du kan skifte en opbrugt batteri til en, der har været opkrævet. Akku Boremaskiner tendens til at have mindre moment end øvelser med strømkabler.

Tilbehør

Borehoveder er behov for at bore huller med en elektrisk boremaskine. Disse er lange, tynde metal stykker som har en cylindrisk kant på dem til boring. Borehoveder kommer i sæt, der indeholder bits i mange størrelser. I USA, er størrelserne ofte anført i brøkdele af en tomme. Uden for USA, er størrelserne angivet ved hjælp af metriske enheder.

Andet tilbehør omfatter bits, at skære store huller. Disse bits har hule cylindre og skarpe ender og skære en cirkel som smule roterer. Tilbehør til slibning eller polering er også tilgængelige. Ene ende af værktøjet er designet til at passe i chuck, mens den anden har en cirkulær pad med en passende overflade til dit formål. Tilbehøret roterer, du polering og slibning.

Operationelle procedurer

Indsæt den borehoved, du vil bruge til chuck. Hvis du har en chuck nøgle, vil stramning chuck på alle tre huller holde bit lige. Stik i boret og tryk på afbryderlåsen. Teste boret for at sikre bit fungerer korrekt. Før boringer, gør en lille start hul så borehoved ikke vil flytte når du begynder at bore.

Brug ikke for meget pres når boring, eller bit kan bryde eller slip. Holde din balance og solidt fodfæste. Brug langsomme hastigheder for at bore metal og hurtigere hastigheder for at bore træ.

Sikkerhed

Sikkerhedsbriller skal altid bæres, når de opererer en elektrisk boremaskine. Afmonterer boremaskine når du indsætter eller skifte bits. Hold øvelsen med begge hænder når boring. Sikkert noget du vil bore så det ikke vil flytte, mens du arbejder. Hold netledningen væk fra borehoved.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com