Elektrisk Cement Mixer vedligeholdelse

September 30

Elektrisk Cement Mixer vedligeholdelse

Selv om en elektrisk cement mixer kan vare i lang tid under ugunstige forhold, på et tidspunkt bliver ejer nødt til at gøre nogle grundlæggende vedligeholdelse for at beskytte sin investering. Udfører regelmæssig melodier ups, vil rengøring og eftersyn på din mixer sikre, når du har brug for det mest, vil det være tilgængelige. Hvis du ejer en elektrisk cement mixer eller du overvejer at købe en, skal så du vide om de almindelige procedurer for nødvendigt for at holde din mixer sund.

Blanding af karret og padler

Blande badekar og blande padler skal rengøres regelmæssigt på din elektriske cement mixer. Bruge en vandslange til at vaske væk cement, før det tørrer. Ved hjælp af en skovl til at skrabe væk semi-tørrede cement vil hjælpe løsne op mudderet, mens du fortsætter med at vaske med en vandslange. En højtryksrenser kan være nødvendigt, hvis cement mudder har tørret i blanding balje gryden. Aldrig bruge en hammer til pund på ydersiden af karret. Du kan beskadige mixer, hvilket gør den ubrugelig. Du kan dog os et morter skår hammer til at omhyggeligt chip væk tørret mørtel fra inde i gryden.

Motor

Din el-mixer motor, højst sandsynligt 110 volt, skal opretholdes ved hjælp af en blæser. En luft dyse og kompressor kan bruges til at blæse motoren ren. Blæse luft ind i ventilerede slutningen af motoren vil hjælpe med at fjerne eventuelle overskydende snavs eller snavs. Det vil også hjælpe med at holde kontakten børstet ren.

Gear og sweatere

Smøring gear og remskiver af din mixer vil beskytte de mekaniske dele i maskinen fra friktion, som vil bære væk arbejdende dele hurtigt. De fleste blandere kommer med et fedt montering, der kan monteres med en fedtsprøjte for vedligeholdelse. For dele uden fedt beslag, skal du bruge WD-40 til at sprøjte på delene. Du kan også bruge gearolie. Holde bælte ændret på din mixer og din blanding pagajer vil køre effektivt. En af de største problemer med en elektrisk cement mixer er bælte slid. Holde bolten stramme på rammen blanding vil bidrage til at holde mixeren stabile, mens den er i brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com