Elektrisk Cut Off værktøjer

July 16

Det er rigtigt, at en nedstryger kan gøre et rent snit gennem metal, er det ubestrideligt, at en elektrisk cutoff værktøj kan gøre det hurtigere og nemmere. Fagfolk inden for brancher så forskellige som auto reparation og VVS beskæftiger elektriske cutoff værktøjer til at slibe, skære og skær. Elektriske cutoff værktøjer er enten bærbare eller stationære, og de er vant til at arbejde metaller, plast og endda træ. Når fortrolig med typerne af elektriske cutoff værktøjer til rådighed, kan du vælge det værktøj, der er rigtige for din bil, bearbejdning eller bygge projekt.

Vinkelsliber

Vinkelsliberen er et håndholdt kraft-værktøj, som bruger en elektrisk motor til at spinde en cutoff disk. Vinkelslibers chuck eller vedhæftet fil point for diske, sidder på en 90-graders vinkel til kroppen af værktøjet, derfor navnet "vinkel" vinkelsliberen. På grund af denne vinkel skærer den mølle disc på et plan parallelt med værktøjets krop, gør det muligt for operatøren at tryk på forkant mod materiale med en fremad, skubbe bevægelse.

Cutoff Chop Saw

Den stationære cutoff chop så bruger stor diameter vinger, 8 til 10 - inches eller mere, til at gøre præcis lige og vinklede nedskæringer. Dette så features en cutoff klinge monteret på en arm, suspenderet over en flade, tabellignende base. Materiale er placeret på de flade base og de ledarmen sænkes på og gennem materiale i en sønderdeling bevægelse. Blikkenslagere ansætte ofte cutoff chop sav til at skære store diameter metalrør.

Håndholdt Cutoff Saw

Mens den håndholdte cutoff saw ligner lidt en stor vinkelsliber, er det der er afsat af sin større magt og den større diameter af sine vinger. Håndholdt cutoff saven accepterer vinger samme diameter som den cutoff chop så nogle gange over 10-inches i diameter. Større vinger og øget magt tillade denne bærbare saven til at skære tykkere og større materiale end en vinkelsliber.

Håndholdte roterende Cutoff værktøjer

Håndholdte roterende cutoff værktøjer er bedst karakteriseres som miniatureudgave af en vinkelsliber, men i modsætning til vinkelsliber, den håndholdte roterende cutoff værktøjets disc typisk skærer på et plan vinkelret på kroppen af værktøjet. Disse værktøjer ofte vejer mindre end 1 lb. og acceptere cutoff hjul vedhæftede filer i stand til at udføre indviklede, små nedskæringer. Hobbyfolk og smykker beslutningstagere indeholder ofte en form af håndholdte cutoff roterende i deres værktøj kits.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com