Elektrisk forbrug af husholdningsapparater

March 2

Elektrisk forbrug af husholdningsapparater

Elektriske husholdningsapparater bruge forskellige mængder af energi. At vide, hvor meget elektricitet hver enhed forbruger hjælper med at afgøre, om at investere i mere energieffektive apparater er omkostningseffektive. Beregning af energiforbruget er gjort gennem en simpel matematisk formel.

Indsamling af oplysninger

Watt anvendes af apparater er typisk findes på navnepladen, tilbage, eller bunden af et apparat. Nummeret repræsenterer normalt den maksimale effekt anvendes af apparatets højeste indstilling, så gælder justeringer til figuren, der kræves. Find mængden energi selskab afgifter pr. kilowatt-time på din elregning eller på selskabets hjemmeside.

Estimering kilowatt-timer

Formere effekt af hvert enkelt apparat af det daglige antal timer det bruges. Dividere dette tal med 1.000 til at bestemme antallet af daglige kilowatttimer forbruges. Multiplicer dette nummer af hvor mange dage om året apparatet bruges. Den årlige udgift bestemmes ved at multiplicere det endelige antal af kilowatt timepris energi selskab afgifter.

Overvejelser

Elektrisk forbrug af apparater generelt varierer betydeligt baseret på brug. Dog slå køleskabe og tænd for at holde indre ved en konstant temperatur. Du kan præcist bestemme hvor mange timer det kører på den højeste effekt, dividere det samlede antal timer, den er tilsluttet stikkontakten af 3.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com