Elektrisk håndværktøj Held til opskæring metaller

November 20

Elektrisk håndværktøj Held til opskæring metaller

Uden elektrisk håndværktøj, kan metal arbejde projekter være besværlig og tidskrævende, mens at have de rigtige værktøjer kan gøre hele projektet nemmere og sjovere. Når det er sagt, metal-skærende værktøjer er kraftfulde stykker udstyr og sikker håndtering kræver omhu og erfaring til at undgå personskader og skader på materialer.

Metalplader klippe

Klippe er hovedsagelig en række hurtige metal slag, at flytte op og ned i et beslag. De er ideelle til hurtigt at skære gennem metalplader. Beslaget er gled over kanten af ark metal og motoren startet. Dette bringer det metal punch op og ned ved høj hastighed, skære igennem metallet. Værktøjet kan derefter skubbes langs linjen cut, stansning et snit gennem metal. Den maksimale tykkelsen af metalplade de kan skære er normalt omkring 1,2 mm, selv om nogle modeller kan være i stand til at klare med tykkere metal. De er hurtig-skæring, slidstærkt værktøjer, som kræver lidt vedligeholdelse eller udskiftning af skæring stykker. En nibbler montering kan også være knyttet til nogle elektriske boremaskiner. Ulemperne ved dette værktøj er, at hurtig brug kan forlade grater langs den skårne kanter af metal. Desuden, på grund af størrelsen af beslaget startes skæring fra kanten af arket eller fra et stort nok hul i det ark center. Dette kan begrænse typerne af snit nibbler kan gøre.

Saber Saw

En sabel så er en lille bladet, håndholdt sav for præcision opskæring, meget ligesom et puslespil; værktøjets krop er dog lodret linje og ikke i en ret vinkel til bladet. De fleste modeller har udskiftelige klinger til brug på andre materialer samt metal. Saber saven fordel er, at vingens thinness tillader dig at pænt cut snævre kurver. Men dette værktøj er langsommere til at skære metalplader end klippe og skaber en masse flere gnister. Også, vinger skal udskiftes temmelig regelmæssigt for at vedligeholde nøjagtigheden af snittet.

Vinkelsliber

Dette er et vigtigt redskab for skæring ikke-ark metal. Værktøjet indeholder en roterende disk, normalt med indlejrede diamanter til slib metal. . For store, tunge opgaver, en vinkelsliber med en elektrisk motor, greb til begge hænder, som sættes i en stikkontakt er mest nyttige, mens for mindre, præcision opgaver, en batteridrevet, pneumatisk værktøj er mere handy. Men ved hjælp af passende vagter og teknik er vigtigt med alle elværktøj, skal vinkel kværne håndteres forsigtigt, da de vil give en vis mængde af pull når brugt og kan give alvorlige skader.

Elektro-hydraulisk Bolt kuttere

Elektrisk hydraulisk bolt kuttere er især nyttige for skæring kæde, svejsning stang, låse, kabel og gelændere. De arbejder i mere eller mindre på samme måde som klippe, men handlingen er langsom og magtfulde i stedet for at hurtigt og gentagne. Håndholdte modeller kan klippe en metal bar op til 1 1/2 inches tyk. De er praktisk, nem at bruge og sikrere end en skæring fakkel eller vinkel slibemaskine; de kræver ikke en levering af gas eller slange, der kommer i vejen for brugeren, når der skæres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com