Elektrisk ledning størrelse for Baseboard varmeapparater

March 16

Elektrisk baseboard varmeapparater giver en hurtig og nem måde at sende ekstra varme til et værelse uden behovet for at øge varme til resten af hjemmet. Disse baseboard ovne er tilgængelig i både 120 og 240 volt modeller, og deres ledninger afhænger af størrelsen af heater selv. Med størrelsen, krævede ledninger til installation garanterer den varmer sikker drift.

Ledning størrelser

Jo større wire størrelse, den mere elektrisk strøm det kan bære. Hvad gør det forvirrende for mange mennesker er den amerikanske Wire Gauge (AWG) tal synes at gå baglæns. En 12-gauge ledning er typiske i mange hjem, og det er større end en 14-gauge wire og mindre end en 10-gauge wire. Generelt, 10-12-gauge wire er, hvad du ser i de fleste hjem og er hvad ville blive brugt til baseboard varmeapparater.

Standard Installation

Den maksimale størrelse for en elektrisk baseboard varmer bestemmes af mængden af elektricitet til rådighed på kredsløbet. Hver varmelegeme trækker en stor mængde strøm, så det skal have sin egen dedikeret kredsløb. Baseboard ovne, der kan køre i mere end tre timer non-stop er begrænset til en 16-amp kredsløb af kode. En 12-gauge AWG ledning er tilstrækkelig for denne installation.

Større Breakers

Kadet Soft Heat selskab anbefaler at bruge 10-gauge AWG hvis baseboard vandvarmer er installeret på en 30-amp breaker og kredsløb. De fleste kommuner anser fabrikantens anbefalinger det sidste ord med hensyn til sikkerhed og kræver hjem til at overholde disse specifikationer.

Farer

En enpolet varmeren er farligere end en topolet varmelegeme, da der er ingen måde at nogensinde vende en enpolet helt ud. Det kan ikke generere varme, men El stadig kører langs enheden. Varmeapparater kan ikke installeres under en eksisterende elektrisk stikkontakt eller i et område, der er udsat for brændbare dampe, såsom garager hvor benzin og maling er gemt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com