Elektrisk motorsav kører ikke

December 24

Elektrisk motorsav kører ikke

Elektrisk motorsave opererer med en elektrisk motor, i modsætning til forbrændingsmotoren bruges på gas-drevne modeller. Disse motorsave bruge dobbelt isolering til at forhindre enhver højspændings chok til operatøren. Af denne grund, ikke nogensinde afmontere elektriske komponenter eller ledninger under forsøget på at reparere de elektriske kædesav, som det kan levere en potentielt dødelig chok.

Check for syltetøj

Ofte, stopper en motorsav kører, når en lille gren eller træ chip får indgivet i baren eller i drev systemet. Dog, før du kontrollerer for eventuelle papirstop, altid unplug motorsav fra forlængerledningen. Skru bar og kæde cover, ved hjælp af en skruenøgle. Tag dækslet, og skub bar og kæde off drivhjul. Separat bar og kæde, og kontrollere bar for træflis indgivet i de to slots. Spin drivhjul med din hånd. Hvis det ikke spin, kan kobling eller krumtapakslen være beskadiget. Giver mulighed for en professionel til at løse disse problemer.

Tjek baren

Guide bar form og sammensætning tillade kæden til at køre ved sådanne høje hastigheder. Hvis denne metal bar bliver beskadiget på nogen måde, kan kæden spinde dårligt, forårsager skade på andre områder, såsom kobling eller drev kædehjulet. Efter hver brug af den elektriske kædesav, tage bar og kæde fra motoren. Rengør dem med en pensel og rag, og inspicere dem for eventuelle skader. Kontroller spidsen af baren især, da de fleste af presset opstår der. Hvis linjen bliver bøjet eller skæv eller skinnerne blive afrundet, erstatte bar.

Check den elektriske ledning

Hvis alle drivsystemer tjek uden skader, inspicere den elektriske ledning på motorsaven. Kig nøje på metal tænderne, og sørg for, at de ikke er bøjet, tilhugget eller beskadiget på nogen måde. Hvis de ikke fungerer korrekt, får den elektriske strøm tabt, før det når motorsaven. Kontroller isolering på ledningen for at sikre det ikke flosser eller beskadiget. Tage motorsaven til en professionel, hvis ledningen eller elektriske systemer viser tegn på skade.

Check forlængerledningen

Forlængerledningen anvendes med en elektrisk motorsav skal opfylde den motorsav elektriske specifikationer. Hvis ledningen du forsøger at bruge ikke passer til dette kriterie, den elektriske strøm vil ikke nå frem til motoren. Tjek din elektriske kædesav operator's manual for nøjagtige forlængelse ledning specifikationer. Hvis ledningen opfylder den motorsav specs, kan du forsøge at tilslutte forlængerledningen til en anden enhed for at sikre forlængerledningen ikke funktionssvigt. Erstatte forlængerledning hvis nødvendigt, og også prøve flere forretninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com